PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οι «Ελεύθεροι Πολίτες» για τις αποφάσεις των 26 στη σύνοδο κορυφής



Από την Πολιτική Κίνηση “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” εκδόθηκε ανακοίνωση, σχετικά με τις αποφάσεις της ηγετικής ομάδας της ευρωζώνης και τις διαβουλεύσεις για το PSI και τα νέο μνημόνιο για την Ελλάδα.

Από την Πολιτική Κίνηση “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με τις αποφάσεις της ηγετικής ομάδας της ευρωζώνης και τις διαβουλεύσεις για το PSI και τα νέο μνημόνιο για την Ελλάδα:

“Η τρικομματική ελληνική Κυβέρνηση συμφώνησε δυστυχώς στην Ευρώπη των δύο ή και περισσότερων ταχυτήτων. Και στο γερμανόπληκτο πρόγραμμα διάσωσης των τραπεζιτών σε βάρος των ευρωπαϊκών λαών. Ντροπή..!

Το περιβόητο PSI, δηλαδή το κούρεμα ελληνικών ομολόγων, ουδείς γνωρίζει, αν και που θα καταλήξει. Μπορεί κάποιος κυβερνητικός παράγων, να πει καθαρά στον κόσμο, τί ποσόν από το κούρεμα αυτό θα πάει σε ελάφρυνση του δημόσιου χρέους και τί ποσόν θα πάει στους τραπεζίτες, για να συμφωνήσουν να μας “διευκολύνουν” ; Ντροπή..!

Τέλος, το νέο μνημόνιο, που θα καταρρακώσει ακόμη περισσότερο τους πολίτες και θα βυθίσει σε μεγαλύτερη ύφεση την ελληνική οικονομία, εάν δεν μπορεί να το αντέξει ο υπουργός Οικονομίας, περιμένουν να το ανεχθεί και να το αντέξει ο ελληνικός λαός; Ντροπή..!

Οι “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” πιστεύουμε, προτείνουμε και απαιτούμε:

– Εκλογές το ταχύτερο, μετά από ειλικρινή ενημέρωση τους λαού, για την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και της ευρωζώνης.

– Αναδιαπραγμάτευση του δημόσιου χρέους και των άλλων των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας και των τρόπων αντιμετώπισής τους, από μια Κυβέρνηση που να εκφράζει πράγματι την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

– Ριζική αλλαγή του σημερινού άρρωστου πολιτικού συστήματος, που κυρίως ευθύνεται για την οικτρή κατάσταση της χώρας.

– Μεγάλη ανατροπή των δεδομένων, για το οικονομικό μοντέλο της Ελλάδας, με στροφή στην παραγωγική Παιδεία και τον καινοτόμο παραγωγικό προσανατολισμό της ελληνικής κοινωνίας, με αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και απόλυτη στήριξη της μεσαίας τάξης.

Οι “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” πιστεύουμε, ότι όλα αυτά δεν μπορεί παρά να στηριχθούν στην μεγάλη Κεντροαριστερά, που πρέπει να ανασυσταθεί και στην ευρεία Δημοκρατική Παράταξη, που πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Πέρα και έξω από τα μνημόνια της εθνικής καταστροφής, που πρέπει να ηττηθούν και να φύγουν”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment