PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στην πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου (video)


Το καλό πρόσωπο με το οποίο έκλεισε την περσινή σεζόν πρέπει να δείξει στην έναρξη της νέας χρονιάς ο Ατρόμητος, όπως σημείωσε ο Τραϊανός Δέλλας στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την έναρξη της χρονιάς.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου πρόσθεσε επίσης ότι οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, γιατί αυτό επιτάσσει η ομάδα, ενώ ανέφερε ότι αν χρειαστεί κάποια μεταγραφή, τότε θα συζητηθεί.

«Η ομάδα δεν έχει πολλές αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι οι παικτες ξέρουν τι ζητάω. Τα όνειρά και οι φιλοδοξίες μας παραμένουν υψηλά διότι ο Ατρόμητος είναι μια ομαδα που πρεπει να πρωταγωνιστεί. Ειμαι απαιτητικός και πιέζω τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον εαυτό μου για το καλύτερο. Πέρυσι ενώ κάναμε ένα καλό β΄ γύρο δεν καταφέραμε το στόχο μας, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια φέτος».

Για το αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες με όλους τους παίκτες μας. Θα δούμε στη συνέχεια, αν χρειάζεται κάποια ενίσχυση, η ομαδα θα βοηθηθεί».

Για τις Ακαδημίες: «Η φιλοσοφία μας είναι να βοηθάμε τους παίκτες από τις ακαδημίες αλλά θα πρέπει και τα νέα παιδιά να μας δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν σε υψηλό επίπεδο. Εμείς θα στηρίξουμε όποιον μπορεί να το κάνει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment