PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι δηλώσεις των παικτών του Ατρόμητου στην πρώτη προπόνηση (video)


Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, οι παίκτες του Ατρομήτου μίλησαν στους δημοσιογράφους για τους στόχους της ομάδας στη νέα περίοδο.

Ο Νίκος Λαζαρίδης είπε: «Να είμαστε όλοι υγιείς και να συμμετέχουμε από την αρχή όλοι στην προετοιμασία για να χτίσουμε μια ομάδα δυνατή. Πρέπει φετος να υλοποιήσουμε τους στόχους που είχαμε βάλει πέρυσι και δεν τα καταφεραμε. Ξεκινάμε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες».

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες τόνισε: «Πρέπει φέτος να τα δώσουμε όλα, ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και να είμαστε μια οικογένεια με καλό κλίμα και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Η ομοιογένεια των προηγούμενων ετών θα μας βοηθήσει συν τις νέες μεταγραφές. Ο στόχος είναι πάντα τα πλέι οφ και το Κύπελλο».

Τέλος ο Γιώργος Ζησόπουλος συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ατρομήτου που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο με στόχους και προσδοκίες κάθε χρόνο. Θέλω να υποσχεθώ ότι όπως έκανα τόσα χρόνια έτσι και εδώ θα δίνω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Το κλίμα είναι οικογενειακό και με υποδέχθηκαν όλοι με θέρμη. Επέλεξα τον Ατρόμητο διότι είναι μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να έχω υψηλούς στόχους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment