PeristeriNews.gr
Lifestyle

Οι celebrities που έφτασαν κοντά στο θάνατο


Αυτοί οι celebrities γλύτωσαν από το θάνατο.

Αυτοί οι celebrities γλύτωσαν από το θάνατο. Ο,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό λένε, και φαίνεται πως οι εν λόγω celebrities έχουν κάθε λόγο να το λένε αυτό, μιας και επιβίωσαν, από απίστευτα ατυχήματα.

Για παράδειγμα, ο Johnny Depp, κόντεψε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Rum Diary», όταν οι μηχανές του αεροπλάνου του σταμάτησαν, με αποτέλεσμα να δει το Χάρο με τα μάτια του μιας και άρχισε να χάνει απότομα ύψος. Τέλος καλό όλα καλά όμως, μιας και έγινε το θαύμα και τη γλύτωσε ο Johnny.

Η Miranda Cosgrove από την άλλη, ήταν τυχερή μες την ατυχία της, όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με ένα τρακτέρ, με αποτέλεσμα να σπάσει τον αστράγαλο της!

Η Petra Nemcova από την άλλη, επιβίωσε από τσουνάμι, το οποίο χτύπησε τις ακτές της Ταϋλάνδης, όπου έκανε μπάνιο με τον τότε φίλο της Simon Atlee.

H Petra, κατάφερε να σωθεί γιταί σκαρφάλωσε για οχτώ ολόκληρες ώρες πάνω σε ένα… φοινικόδεντρο! Τελικά, τη γλύτωσε με μερικά σπασίματα και γρατζουνιές.

Σοκαριστικό ήταν και το ατύχημα από το οποίο επιβίωσε η Sandra Bullock, η οποία όταν το τζετ στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τον διάδρομο και σκίστηκε στα δυο, αλλά η Sandra είχε Άγιο και βγήκε αλώβητη!

Για το τέλος, σας αφήσαμε την Sharon Stone, η οποία λίγο έλειψε να πεθάνει από εσωτερική αιμορραγία, όταν έσκισε μια αρτηρία του κρανίου της.
Η ίδια πάντως, μετά απ΄αυτή την εμπειρία είδε με άλλο μάτι το Χάρο, λέγοντας πως πια «δεν φοβάμαι να πεθάνω. Ο θάνατος είναι ένα υπέροχο πράγμα. Είναι δώρο. Είναι ένα πανέμορφο γεγονός!»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment