PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οι ανεξάντλητοι εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου δίπλα στους πολίτες (photos)


Ο Δήμος Περιστερίου είναι γνωστό ότι διαθέτει από τις καλύτερες υπηρεσίες και τις προσφέρει καθημερινά σε μέγιστο βαθμό στους πολίτες του.

Έστω και για λίγες μέρες να βρεθεί κάποιος στο Περιστέρι θα καταλάβει ότι τα προβλήματα καθημερινότητας και η καθαριότητα της πόλης βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τη Διοίκηση του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Η γρήγορη και σωστή επίλυση των προβλημάτων επιτυγχάνεται όπως όλα δείχνουν από τη συνεργασία των ανεξάντλητων εργαζόμενων με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις επιδιορθώσεων της πόλης στην καθημερινότητα θα παρατήρησαν όσοι πολίτες βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου σε τρεις δρόμους της πόλης μας.

img_9783

Συγκεκριμένα επί των οδών Καζαντζάκη, Μεσολογγίου και Σαρανταπόρου πραγματοποιήθηκαν επιδιορθώσεις των διαγραμμίσεων στο δρόμο για της εξασφάλιση της ασφάλειας μικρών και μεγάλων.

img_9792

Κατά τις μεταμεσονύκτιες εργασίες οι εργαζόμενοι του Δήμου συνεργάστηκαν με τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Λύκο και Κωνσταντίνο Ποθητό φέρνοντας εις πέρας για μια ακόμα φορά τις εργασίες της πόλης.

img_9829

Η εν λόγω διαμόρφωση μπορεί να αφορά κάτι απλό για τα προβλήματα της πόλης μας αλλά δείχνει ακριβώς αυτό που συμβαίνει καθημερινά με τις υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου.

Οι εργασίες στο Περιστέρι δεν σταματούν ούτε τις βραδινές ώρες.

img_9788

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment