PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι άλλοι αποδυναμώνονται, ο Ατρόμητος… ενισχύεται


Ο μισός Ατρόμητος σύμφωνα με πολλούς θα αποχωρούσε για άλλες πολιτείες μέσα στον Ιανουάριο.

Βέβαια, μέσω του peristerinews.gr, είχαμε ξεκαθαρίσει από τις αρχές Νοέμβρη ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους δανεικούς δεν πρόκειται να αποχωρήσει νωρίτερα από τη συμφωνία που έχει συμφωνηθεί το καλοκαίρι και ότι τον Ιανουάριο θα παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους.

Ακόμα και στο θέμα Γιαννιώτη, όταν όλοι τον είχαν ντύσει με τα ερυθρόλευκα, μέσω του peristerinews.gr επιμέναμε ότι κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει κι αυτό γιατί η διοίκηση δεν ήταν διατεθειμένη ούτε να ενδώσει στις πιέσεις των πλουσιότερων αντιπάλων της, ούτε να πετάξει ελαφρά τη καρδία μια σεζόν που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά κέρδη.

Μην ξεχνάμε και την περίπτωση Μάντσον, που η διοίκηση ενήργησε όπως έπρεπε και τον έδεσε με υψηλή ρήτρα, την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμαζόταν να τον κλείσει.

Έτσι, λοιπόν, από τη στιγμή που τα έως τώρα δεδομένα δείχνουν ότι κανένας παίκτης δεν πρόκειται να φύγει (μοναδικός αστερίσκος η υπόθεση Κιβρακίδη), μόνο ως «ενίσχυση» μπορεί να θεωρηθεί στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Επιπλέον, ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη του προσθήκη που αναμένεται να είναι αυτή του Εμάνουελ Σάκιτς, προσφέροντας μια έξτρα λύση στα μπακ που δεν υπήρχε, αφού δεν… υπήρχε ο Οριόλ και επιπλέον θα αποκτηθεί και ένας εξτρέμ, είχε αυτός είναι ο Τόνι Σίλβα ή κάποιος άλλος.

Την ίδια ώρα, οι άμεσοι αντίπαλοί του για τη μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, δεν έχουν αρχίσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις τον Γενάρη. Ο βασικός δεξιός μπακ του Αστέρα, ο Ιγκόρ πάει Ολυμπιακό και κλείνει από τώρα ο Πασαλίδης για το καλοκαίρι, ενώ ο Πανιώνιος χάνει όχι απλά τον βασικό του αριστερό μπακ, αλλά έναν από τους καλύτερους παίκτες του, που αποτελούσε και μια μεγάλη προσωπικότητα εντός αποδυτηρίων. Βέβαια, θα επιστρέψει ο Τασουλής, που όμως είναι ανενεργός όλη τη φετινή σεζόν.

Η μεταγραφική περίοδος, όμως, δεν έχει τελειώσει και το κυριότερο το αν πραγματικά μια ομάδα ενισχύεται ή αποδυναμώνεται, φαίνεται εντός αγωνιστικού χώρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment