PeristeriNews.gr
Αθλητικά

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Τον έσωσε ο Λάζαρος


Ο Ατρόμητος ήταν για ακόμα μία φορά στα… σχοινιά, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι που καταλογίστηκε μέσω της χρήσης VAR, αλλά στο τέλος μίλησε η κλάση και η εμπειρία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος με κεφαλιά στο 93′ λύτρωσε την Περιστεριώτικη ομάδα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές στην άμυνα στο πρώτο 15λεπτο και προσπαθούσαν να αποφύγουν τα λάθη.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και μπορούσε κάλλιστα να είχε προηγηθεί.

Στο 16’, ο Ατρόμητος απείλησε όταν ο Γκάλο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μουνίθ επιχείρησε σουτ στην κίνηση με το αριστερό, ο Γιακουμάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και ο Βάτερμαν με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ ενστικτωδώς.

Στην αμέσως επόμενη φάση, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ, ο Γκαλβάο έδωσε στη μπάλα πορεία προς το τέρμα με το πόδι και ο Βάτερμαν απέκρουσε, κρατώντας την εστία του απαραβίαστη.

Μάλιστα, στο 44ο λεπτό η ομάδα της πόλης μας προηγήθηκε, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον VAR.

Σε αυτή τη φάση, ο Ατρόμητος έφυγε στην επίθεση από αριστερά με τον Μανούσο. Μπήκε στην περιοχή του ΟΦΗ από αριστερά, έδωσε στον Μουνίθ, ο οποίος με αριστερό πλασέ από την καρδιά της άμυνας των Κρητικών νίκησε τον Βάτερμαν. Η φάση εξετάστηκε από τον Τάσο Σιδηρόπουλο που ήταν ο VAR και αποφάνθηκε πως όταν ο Μανούσος έγινε κάτοχος της μπάλας, ήταν εκτεθειμένος.

Έτσι, το γκολ ακυρώθηκε στο 45’+1′ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη να αντιδρά θετικά στην κεφαλιά του Διαμαντή στο 53’. Στο 65′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Ντε Γκούζμαν και οι παίκτες του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι. Ο Φωτιάς αρχικά δεν καταλόγισε παράβαση. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR, όπου διαπιστώθηκε ότι ο Σάλομον έκανε χέρι. Στο 69′ ο Ντε Γκούζμαν έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Ατρόμητος έπαιζε φουλ επίθεση. Ο Σάββας Παντελίδης έκανε αλλαγές φορτώντας την επίθεση και έτσι στο 90+3’, η πίεση απέδωσε, καθώς από σέντρα του Ραμπέγιο, ο Χριστοδουλόπουλος με τρομερή κεφαλιά ισοφάρισε (1-1), δίνοντας βαθμό παραμονής στην Περιστεριώτικη ομάδα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης (87’ Βαφέας), Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης (60’ Λυμπεράκης), Σακόρ, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Σολίς (60’ Στάρτζεον), Γιάννου (60’ Ουές), Σαρδινέρο (71’ Γρίβας).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο (78΄Τομάσεβιτς), Ούμπιδες (84’ Ραμπέγιο), Σάλομον, Νάτσος (71’ Χριστοδουλόπουλος), Μουνίθ (84’ Εντομβόνγι), Μανούσος, Γιακουμάκης (72’ Κωτσόπουλος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment