PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οδοιπορικό: Σεμινάριο σε γονείς με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση


Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, σχεδιάζει την πραγματοποίηση Σεμιναρίου σε γονείς με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, του προέδρου και αντιδημάρχου Υγείας στο Δήμο Περιστερίου, Γιώργου Μπεκιάρη, το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49 Περιστέρι-περιοχή Τσαλαβούτα, κοντά στη στάση Μετρό ¨Άγιος Αντώνιος¨), ημέρα Τετάρτη (18:30-20:00) και θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (10 άτομα).

Ημερομηνίες διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα είναι 01/12/21, 8/12/21, 15/12/21, 12/1/22, 19/1/22, 26/1/22, 2/2/22 & 09/2/22.

Τον συντονισμό του Σεμιναρίου θα έχει o κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τη σχετική αίτηση στο email του Οδοιπορικού kp.odiporiko@yahoo.gr έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, για την συμμετοχή σας στο Σεμινάριο είναι απαραίτητη η προσκόμιση Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης από τον Covid-19 ή επίδειξη αρνητικού Rapid Test 48 ωρών.

Όλες οι δράσεις του Κέντρου πραγματοποιούνται χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου μας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 2105786888, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 ή εναλλακτικά στο email kp.odiporiko@yahoo.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment