PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οδοιπορικό: Σεμινάριο «Γονείς στην Εφηβεία»


Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, σχεδιάζει την πραγματοποίηση Σεμιναρίου σε γονείς με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Μπεκιάρης. Απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.

Το Σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49 Περιστέρι-περιοχή Τσαλαβούτα, κοντά στη στάση Μετρό ¨Άγιος Αντώνιος¨), ημέρα Δευτέρα (18:30-20:00) και θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (15 άτομα).

Ημερομηνίες διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα είναι 2,9,16 Δεκεμβρίου 2019, 13, 20, 27 Ιανουαρίου & 3,10 Φεβρουαρίου 2020.

Τον συντονισμό του Σεμιναρίου θα έχει o κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τη σχετική αίτηση στο email του Οδοιπορικού kp.odiporiko@yahoo.gr ή στο φαξ 2105723734 έως την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Όλες οι δράσεις του Οδοιπορικού υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Κέντρου 2105786888, φαξ 2105723734 και email kp.odiporiko@yahoo.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment