PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οδοιπορικό: Ολοκληρώθηκε η ομάδα γονέων “Παραμύθια… για γονείς”


Στα πλαίσια της υλοποίησης των δράσεων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, διοργάνωσε μέσω της πλατφόρμας ZOOM την Ομάδα Γονέων “Παραμύθια…για γονείς”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τον Αντιδήμαρχο Υγείας Περιστερίου, Γεώργιο Μπεκιάρη.

Η Ομάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, μετά από δέκα διαδικτυακές συναντήσεις. Συντονίστρια της Ομάδας ήταν η κα Κέλλυ Σταυρόπουλου, Ψυχολόγος, MSc, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Μέσα από την ομάδα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις γονεϊκές τους ανησυχίες, να πάρουν συμβουλές σε σχέση με τις ψυχοκοινωνικές ανάγκες των παιδιών και να βελτιώσουν τη σχέση με τα παιδιά τους.

Η ανάγνωση και η επεξεργασία των παραμυθιών, έδωσε τροφή για σκέψη και συνέβαλε στην κατανόηση των συναισθηματικών και συμπεριφορικών αντιδράσεων των παιδιών.

Το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό” συνεχίζει μέσα από τις δράσεις του να υποστηρίζει τους γονείς στο ρόλο τους και να συμβάλει στην βελτίωση της ψυχικής υγείας των παιδιών αλλά και των γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου μας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 2105786888, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 ή εναλλακτικά στο email kp.odiporiko@yahoo.gr.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment