PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οδηγός ταξί μαχαίρωσε και σκότωσε τον 19χρονο στο Λαγανά


Έγκλημα στο Λαγανά Ζακύνθου.

Το απόγευμα αναμένεται να περάσουν την πόρτα του γραφείου του ανακριτή οι δύο οδηγοί ταξί για τη δολοφονία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα χθες τα ξημερώματα.

Ο 21χρονος οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονιών ενώ ο 25χρονος συνάδελφος του για απλή συνέργεια.

Πήρε το σουγιά σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να επιτίθεται

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί Βρετανοί έβριζαν και ενοχλούσαν με λέιζερ τον 21χρονο Έλληνα μέχρι που ο ίδιος -μετά από έντονη λογομαχία- μπήκε στο αυτοκίνητό του σε κατάσταση αμόκ, πήρε το σουγιά και άρχισε να μαχαιρώνει ουσιαστικά όποιον έβρισκε μπροστά του.

Ο άτυχος 19χρονος δέχθηκε μαχαιριά στην καρδιά ενώ οι υπόλοιποι 4 που νοσηλεύονται τραυματίες στάθηκαν πιο τυχεροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εξ αυτών χειρουργήθηκε και θα παραμείνει στο νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι τρεις πιθανόν να πάρουν εξιτήριο σήμερα το απόγευμα

Ο οδηγός ταξί μετά την πράξη του πήγε στην παραλία, πέταξε το σουγιά στη θάλασσα ωστόσο οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φθάσουν στα ίχνη του.

Ο ίδιος στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στην αστυνομία το σημείο όπου πέταξε τον σουγιά.

Στο σημείο καταδύθηκε δύτης, ο οποίος και τον βρήκε. Λίγη ώρα μετά, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη και του συναδέλφου του.

Γραμματέας Ραδιοταξί Ζακύνθου: «Πετάνε μπουκάλια στα ταξί και μας βρίζουν»

«Το συνηθίζουν να πετάνε μπουκάλια στα ταξί επάνω. Έγινε κάτι παρόμοιο. Άρχισαν να βρίζουνε τον ταξιτζή, γιατί όταν πίνουνε δεν ξέρουν ούτε τι κάνουν ούτε τι λένε, και λόγο στο λόγο…» εξήγησε στο Star ο γραμματέας των Ραδιοταξί Ζακύνθου, Δημήτρης Πατερόπουλος.

«Ήτανε πάνω από 10 άτομα εκεί γύρω και πέσανε πάνω στον ταξιτζή και τον βαράγανε…» συμπληρώνει και σημειώνει ότι η τοπική κοινωνία φοβόταν πως κάποια στιγμή μοιραία θα συνέβαινε κάτι τέτοιο αφού η κατάσταση έχει φθάσει «στο όριο» αρκετές φορές…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment