• Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

«Όχι» σε θηλυκό ή μαύρο Τζέιμς Μποντ λέει ο Ντάνιελ Κρεγκ

Peristeri News
Σεπτέμβριος23/ 2021

«Όχι» σε θηλυκό ή μαύρο Τζέιμς Μποντ λέει ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο τελευταίος πράκτορας 007, που ετοιμάζεται να πει «αντίο» στον εμβληματικό ρόλο.

Ενόψει της επόμενης ταινίας, ο Άγγλος ηθοποιός εξήγησε στο Radio Times γιατί δεν πιστεύει ότι μια γυναίκα ή έγχρωμο άτομο πρέπει να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο.

«Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για γυναίκες και μαύρους ηθοποιούς» είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

«Γιατί πρέπει μία γυναίκα να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ, όταν σίγουρα υπάρχει ένας εξίσου καλός ρόλος με τον Τζέιμς Μποντ, αλλά για γυναίκα;» προσέθεσε.

Το σχόλιο του Ντάνιελ Κρεγκ θυμίζει, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τις δηλώσεις της παραγωγού του «Τζέιμς Μποντ», Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία δήλωσε στο Variety το 2020: «Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, αλλά να είναι άνδρας».

«Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε νέους χαρακτήρες για γυναίκες – ισχυρούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να παίρνω έναν αντρικό χαρακτήρα και να τον υποδύεται γυναίκα. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό» είχε εξηγήσει.

Η συγκίνηση του Ντάνιελ Κρεγκ στο τελευταίο γύρισμα του Τζέιμς Μποντ

Έχοντας υποδυθεί τον Πράκτορα 007 από το 2006 στο «Casino Royale», θα κάνει την τελευταία του υπόκλιση ως μυστικός πράκτορας στο «No Time To Die».

Ένα νέο ντοκιμαντέρ της Apple TV, με τίτλο «Being James Bond» περιλαμβάνει πλάνα από την τελευταία στιγμή του Κρεγκ στα γυρίσματα.

«Πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν μαζί μου σε πέντε ταινίες και ξέρω ότι λέγονται πολλά για το τι σκέφτομαι για αυτές τις ταινίες… αλλά μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο από αυτές, και ειδικά αυτή, επειδή ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να συνεργάζομαι μαζί σας. Και αυτό ήταν μια από τις σπουδαιότερες τιμές της ζωής μου» είπε ο Κρεγκ μιλώντας στο κινηματογραφικό συνεργείο και στους συντελεστές με κόμπο στον λαιμό.

Η 25η ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 8 Οκτωβρίου και η παγκόσμια πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, στις 28 Σεπτεμβρίου.