PeristeriNews.gr
Κοινωνία

O Yπουργός Παιδείας προλογίζει σεμινάριο των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου


Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παρευρεθεί στο σεμινάριο «Σεξουαλική αγωγή και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα» με ομιλητή τον Δρ Θάνο Ασκητή που τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου την Τρίτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 πραγματοποιούν, στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων για γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και κοινό, ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος σεμινάριο με θέμα «Σεξουαλική αγωγή και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα», με τη συμμετοχή δύο σημαντικών προσωπικοτήτων, που τιμούν με την παρουσία τους το Σχολείο.

Το σεμινάριο θα προλογίσει ο Υπουργός Παιδείας, Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ομιλητής θα είναι ο Δρ Θάνος Ασκητής, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, Πρώην Βουλευτής Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι άκρως ενδιαφέρον και φιλοδοξεί να δώσει απαντήσεις και να καταστήσει, μέσω του γόνιμου διαλόγου που θα επακολουθήσει, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ικανότερους, ώστε ν΄ απαντήσουν στα σχετικά ερωτήματα συμβάλλοντας καθοριστικά στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των μαθητών τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και τη σύζυγό του για την δολοφονία

Peristeri News

Leave a Comment