PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος ζητά να μετονομαστεί δρόμος στο Περιστέρι


Με επιστολή του στον Δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, ζητά να μετονομαστεί δρόμος στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε για την επιστολή του στον Δήμαρχο Περιστερίου ζητώντας του να μετονομαστεί ένας δρόμος γύρω από το Β’ αστυνομικό τμήμα της πόλης σε οδό Ευαγγελινέλη- Σκυλογιάννη.

Πρόκειται για τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που δολοφονήθηκαν άγρια κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους πριν από δέκα χρόνια στο μακελειό στου Ρέντη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή:

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως εκπροσώπου της Δυτικής Αθήνας στην Βουλή των Ελλήνων, θεώρησα χρέος μου να υπερασπιστώ την μνήμη των δημοσίων λειτουργών, που έδωσαν και τη ζωή τους για την πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.

Δύο παλικάρια, ο Γιάννης Ευαγγελινέλης κι ο Γιώργος Σκυλογιάννης δολοφονήθηκαν άγρια κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους ως αστυνομικών στην ομάδα ΔΙΑΣ πριν από δέκα χρόνια στο μακελειό στου Ρέντη για την προστασία της κοινωνίας μας.

Θεωρώ σκόπιμο να τιμηθεί η μνήμη τους. Και γι αυτό, διερμηνεύοντας τη βούληση της κοινωνίας και των συναδέλφων τους αστυνομικό, εκτιμώ ότι ως ελάχιστοι φόρος τιμής στη μνήμη τους πρέπει να μετονομαστεί ένας δρόμος από αυτούς που περιβάλλουν το Β’ αστυνομικό τμήμα Περιστερίου σε οδό Ευαγγελινέλη- Σκυλογιάννη.

Για το λόγο αυτό απέστειλα χθες επιστολή στον δήμαρχο Περιστερίου κύριο Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος με την ευαισθησία που τον διακρίνει είμαι βέβαιος ότι θα φέρει αυτό το δίκαιο αίτημα, που βρίσκει σύμφωνη σύσσωμη την τοπική κοινωνία αλλα και τους συναδέλφους τους στην ΕΛΑΣ, προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν πρέπει να ξεχαστούν για να μην επαναληφθεί τέτοιο φονικό ξανά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment