Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Ο Βενιζέλος έχει ήδη αντιληφθεί τη δυσκολία»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο, «καρφώνει» στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το υπουργείο οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο, «καρφώνει» στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το υπουργείο οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιστρέφοντας την μομφή ότι τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Οικονομικών αποδέχθηκε να ενσωματώσει στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό σχέδιο προτάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες δεν είχε συμφωνήσει με την τρόικα.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει ότι πολλές από τις προτάσεις αυτές είχαν συμφωνηθεί σε πρώτο στάδιο πριν από τον ανασχηματισμό. «Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις γνωστοποιήθηκαν και συζητήθηκαν με την τρόικα. Πολλές είχαν συμφωνηθεί και ο ανασχηματισμός μάς βρήκε στο τελικό στάδιο εξειδίκευσης και συμφωνίας» αναφέρει.

«Δεν δίνω συμβουλές σε συναδέλφους. Στον Βαγγέλη Βενιζέλο μετέφερα την εμπειρία μου, τα προβλήματα που αντιμετώπισα και τους τρόπους με τους οποίους επεχείρησα να τα αντιμετωπίσω. Πιστεύω ότι έχει ήδη αντιληφθεί από πρώτο χέρι τη δυσκολία του εγχειρήματος -πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις πραγματικά- και χειρίζεται ήδη τα θέματα όσο καλύτερα γίνεται, δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών» σημειώνει στην ερώτηση αν συμβούλευσε κάτι τον κ. Βενιζέλο.

Τέλος τονίζει ότι «Δεν είμαι παντρεμένος με την πολιτική. Εκανα πράγματα και πριν από αυτήν, θα κάνω σίγουρα και όταν την εγκαταλείψω ή με εγκαταλείψει αυτή. Δεν σκοπεύω όμως να σταματήσω σήμερα ύστερα από αυτή την πορεία. Ναι, θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές εφόσον με επιλέξει το κόμμα μου. Οχι, δεν σκοπεύω να εργαστώ στο εξωτερικό ή σε κάποιον διεθνή οργανισμό».

Πηγή: Το Βήμα


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δημοσκόπηση: Πού «χτυπά» τα υψηλότερα ποσοστά η ΝΔ στην Αττική

Peristerinews.gr Newsroom

Νόμος του κράτους η απαγόρευση πρόσβασης στα social media ανηλίκων κάτω των 15 ετών

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Δένδιας: 56 μονάδες και 126 στρατόπεδα καταργούνται

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment