PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Βέλλιος έδωσε βαθμό στον κακό Ατρόμητο


Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, που στο φινάλε πήρε φωτιά, ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 τη Λαμία, με τον Απόστολο Βέλλιο που έσωσε το βαθμό στο φινάλε, όπως είχε κάνει και στο ματς του πρώτου γύρου (τότε με εντυπωσιακό ψαλιδάκι).

Οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να «ντουμπλάρουν» τις νίκες τους, μετά το «διπλό» στη Λάρισα, ωστόσο, έμειναν αήττητοι για τρίτο σερί ματς από τότε που ανέβαλε ο Σάββας Παντελίδης (δύο ισοπαλίες, μία νίκη).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 72’ με γκολ του Τουράμ, ενώ ο Βέλλιος στο 84’ισοφάρισε με κεφαλιά, διατηρώντας το αήττητο στο Περιστέρι.

Καλύτερη ήταν η Λαμία στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο είχε κατοχή μπάλας 65%-35% έναντι του Ατρόμητου, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Μέγερι.

Κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν η φάση του 45ου λεπτού, όταν Αντέτζο «τσίμπησε» την μπάλα από τον Ρισβάνη, χωρίς, όμως, να αιφνιδιαστεί ο Ούγγρος τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας.

Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο 45λεπτο, έκαναν πολλά λάθη και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν την ομάδα που το περασμένο Σάββατο πέρασε από τη Λάρισα. Ήταν από τις λίγες φορές που οι Περιστεριώτες δεν έφτιαξαν «καθαρή» ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να ανεβαίνει στο δεύτερο μισό, με τον Ατρόμητο να απειλεί στο 49’ με δυνατό σουτ του Κατράνη που πέρασε άουτ, ενώ στο 64’ η κεφαλιά του Βέλλιου είχε την ίδια κατάληξη.

Η Λαμία συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο 72’ επιβραβεύτηκε για την ανωτερότητά της με το γκολ του Τουράμ, ο οποίος πέρασε και τον Ρισβάνη και νίκησε τον Μέγερι, βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας από βαθιά μπαλιά του Δημούτσου.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει, με την προβολή του Ούμπιδες που μπλόκαρε ο Κάχριμαν, ωστόσο, από μία στημένη φάση ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση στο 84’ με την κεφαλιά του Βέλλιου μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ούμπιδες.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (64’ Ούμπιδες), Μανούσος, Ρόσα (54’ Ανδρούτσος), Ουγκράι (75’ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (81’ Βύντρα), Ασίγκμπα, Τουράμ, Τιρόνε (65’ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Σκόνδρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment