PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο βασιλικός γάμος έγινε… με Lego


Ο πρίγκιπος Γουίλιαμ φορώντας τη στολή του αξιωματικού και η Κέιτ Μίντλεντον ένα υπέροχο νυφικό φωτογραφίζονται μπροστά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ…

Ο πρίγκιπος Γουίλιαμ φορώντας τη στολή του αξιωματικού και η Κέιτ Μίντλεντον ένα υπέροχο νυφικό φωτογραφίζονται μπροστά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους σπάζοντας με τον τρόπο αυτό το πρωτόκολλο.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό! Βλέπετε όλο το γαμήλιο σκηνικό είναι φτιαγμένο από τα γνωστά τουβλάκια των παιδικών μας χρόνων τα Lego.

Η δημιουργός του legoβασιλικού γάμου, Πόλα Λότον μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph δήλωσε πως η κάθε φιγούρα της πήρε τουλάχιστον 2 ώρες για να φτιαχθει.

Στο σκηνικό πέρα από τον γαμπρό και τη νύφη υπάρχουν, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια αλλά και οι καλεσμένοι όπως ο Ελτον Τζον που φορά για την περίσταση λευκό καπέλο αλλά και η Βικτόρια Μπέκαμ που εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά.

Οι απίστευτες ώρες δουλειάς προκειμένου να δημιουργηθεί μια παραμυθούπολη από Lego δεν τρόμαξαν κανέναν από τους καλλιτεχνες που εργάστηκαν προκειμένου να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο το αποτέλεσμα καθώς ο βασιλικός γάμος συμπίπτει με τον εορτασμό των 15 χρόνων της Legoland

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment