PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Τζέρεμι Ρένερ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο


Στο σπίτι του επέστρεψε ο Τζέρεμι Ρένερ, μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο και επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο σταρ της Marvel υπέστη σοβαρά τραύματα, όταν τον καταπλάκωσε εκχιονιστικό μηχάνημα, την Πρωτοχρονιά, στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια στο ράντσο του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πηγή από το περιβάλλον του είπε στο Radar Online τις προηγούμενες μέρες ότι «ο Τζέρεμι γνωρίζει πολύ καλά το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω. Το θέμα είναι ότι η ζημιά στο στήθος του ήταν τόσο σοβαρή, που έπρεπε να αποκατασταθεί σε χειρουργική επέμβαση».

«Μέχρι στιγμής, έχει κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα να χρειαστεί περισσότερες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του. Οι γιατροί τείνουν να αφήνουν χώρο στις επεμβάσεις για να αφήσουν χρόνο προκειμένου να ξεκινήσει η φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος, και αυτό συμβαίνει εδώ», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τα μέλη της οικογένειας του. Ο ίδιος φέρεται να γνωρίζει ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για να επανέλθει σε μια κανονικότητα, με τους φίλους του να σημειώνουν ότι μπορεί να χρειαστεί έως και δύο χρόνια για να αναρρώσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment