PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Τζέρεμι Ρένερ ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο


Την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται έκανε ο γνωστός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, ο «Hawkeye» της Marvel, μετά το ατύχημα που είχε.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία του με μελανιές στο πρόσωπο ευχαριστώντας όλους για τα καλά τους λόγια. «Είμαι σε πολύ κακή κατάσταση για να πληκτρολογήσω. Αλλά στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου».

Ο Τζέρεμι Ρένερ, ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές και ταινίες της Marvel, τραυματίστηκε σοβαρά από το εκχιονιστικό του μηχάνημα κοντά στο ράντσο του στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου που νοσηλεύεται έχει υποβληθεί σε 2 χειρουργεία και η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας τους πάντες για το ενδιαφέρον τους.

Στη φωτογραφία του από το νοσοκομείο είναι εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπο.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε ο Τζέρεμι Ρένερ.

Ο τραυματισμός

Ο 51χρονος ηθοποιός διακομίστηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο την Κυριακή μετά το ατύχημα που είχε έξω από το σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα. Ο ηθοποιός πλακώθηκε από το εκχιονιστικό του μηχάνημα, είπε ο τοπικός σερίφης. Υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και τραύματα στα πόδια. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη αλλά είναι σταθερή.

Το περιστατικό συνέβη όταν ένα μέλος της οικογένειας που οδηγούσε το αυτοκίνητο του Ρένερ είχε κολλήσει στο χιόνι κοντά στο σπίτι του. Τότε ο ηθοποιός χρησιμοποιώντας το εκχιονιστικό του μηχάνημα κατάφερε να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια βγήκε για να μιλήσει με τον συγγενή του, αλλά το εκχιονιστικό άρχισε να κινείται ενώ ήταν άδειο. Στην προσπάθειά του να ξαναμπεί στο κάθισμα του οδηγού για να το σταματήσει τον παρέσυρε και τον καταπλάκωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment