• Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Ο Τσάρλι Σιν φορέας του ιού του AIDS

Peristeri News
Νοέμβριος18/ 2015

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Τσάρλι Σιν. Ο ηθοποιός, πρώην πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά “Two and A Half Men”, παραδέχθηκε σήμερα ότι είναι φορέας του ιού HIV που προκαλεί το AIDS, όπως είχαν προαναγγείλει πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης..

Ο 50χρονος Σιν δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή “Today” του αμερικανικού δικτύου NBC ότι η διάγνωση έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, προχώρησε όμως παραπέρα, δηλώνοντας ότι ο λόγος που αποκάλυψε την πληροφορία αυτή είναι επειδή τον εκβίαζαν.

«Βρίσκομαι εδώ για να παραδεχθώ ότι είμαι θετικός στον ιό HIV», δήλωσε ο Σιν, λέγοντας ότι δεν ήταν «απολύτως σίγουρος» για το πώς μολύνθηκε.

«Είναι τρία γράμματα που είναι δύσκολο να τα χωνέψει κανείς», πρόσθεσε.

Ο τρις διαζευγμένος Σιν υποδύθηκε το ρόλο του γυναικά εργένη Τσάρλι Χάρπερ στη δημοφιλή σειρά “Two and A Half Men” για οκτώ χρόνια πριν απολυθεί το 2011 λόγω της κακής συμπεριφοράς και του τρόπου ζωής του, που περιλάμβανε πάρτι με πορνοστάρ και κοκαΐνη, αλλά και μια καταδίκη για επίθεση κατά της πρώην συζύγου του.

Εκείνη την περίοδο ήταν ο καλύτερα αμειβόμενος ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση, καθώς πληρωνόταν με 1,8 εκατ. δολάρια για κάθε επεισόδιο.

Ερωτηθείς εάν είχε μεταδώσει τον ιό σε κάποιον άλλο από τότε που διαγνώστηκε ο ίδιος θετικός στον HIV, ο Σιν δήλωσε: «Αδύνατον».

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ένας από τους λόγους για τους οποίους αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του ήταν για να σταματήσει τους εκβιαστές του. Δεν αποκάλυψε πόσα άτομα πλήρωνε για να εξαγοράσει τη σιωπή τους, δήλωσε, ωστόσο, ότι τα ποσά ανέρχονται σε εκατομμύρια δολάρια και καταβάλλονταν σε άτομα που κάποτε θεωρούσε ότι άνηκαν στο στενό του περιβάλλον.

«Αυτό που ξεχνούν οι άνθρωποι είναι ότι αυτά είναι χρήματα, χρήματα που παίρνουν από τα παιδιά μου», δήλωσε ο Σιν, αναφερόμενος στα πέντε παιδιά του και το ένα του εγγόνι.

«Νόμιζα ότι μπορούσαν να με βοηθήσουν. Αντί γι’ αυτό, η εμπιστοσύνη μου έγινε η προδοσία τους», είπε ο Σιν, προσθέτοντας ότι δεν θα πληρώνει πλέον αυτούς τους ανθρώπους.

«Νομίζω ότι σήμερα απελευθερώθηκα από αυτή τη φυλακή» δήλωσε ο ηθοποιός.

Ετικέτες: ,