PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο Τραμπ λυπάται που ο ύποπτος θα έχει δικηγόρο και περίθαλψη


Τη λύπη του για το γεγονός ότι ο 28χρονος αφγανός που συνελήφθη ως ύποπτος για τις βόμβες σε Ν.Υόρκη και Ν.Τζέρσεϊ θα έχει περίθαλψη, αλλά και νομική εκπροσώπηση εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ, κρατώντας ψηλά τους τόνους στο θέμα.

«Το χειρότερο από όλα είναι ότι θα τον δουν οι καλύτεροι γιατροί στον κόσμο, θα του παρέχουμε εκπληκτική περίθαλψη, γνωρίζοντας ο ίδιος πώς λειτουργεί αυτή η χώρα» είπε σε ομιλία του.

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι οποιαδήποτε ποινή για τον 28χρονο θα ήταν εξαιρετικά επιεικής. «Τι θλιβερή κατάσταση» συνέχισε.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο επανέλαβε τις προτάσεις στο θέμα της μετανάστευσης, ιδίως εκείνη για το κατά πόσο οι νέες αφίξεις σέβονται τις αμερικανικές αξίες.

Ο 28χρονος Ραχάμι, που τραυματίστηκε κατά τη σύλληψή του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο πατέρας του υπόπτου άνοιξε το εστιατόριο Khan Fried Chicken το 2006 και τέσσερα χρόνια αργότερα το μετονόμασε σε First American Fried Chicken.

Η οικογένεια ζούσε πάνω από το εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε ένα κομμωτήριο και σε ένα κατάστημα που διαφημίζει ότι κάνει μεταφορές χρημάτων και επισκευάζει ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η οικογένεια είχε προσφύγει στα δικαστήρια το 2010, υποστηρίζοντας ότι γίνονται διακρίσεις σε βάρος της επειδή ο δήμος δεν της επέτρεπε να λειτουργεί το εστιατόριο όλο το 24ωρο, όπως επιθυμούσε, αλλά επέβαλε να κλείνει καθημερινά στις 22.00 το βράδυ, όπως όλα τα καταστήματα της πόλης που κάνουν ντελίβερι.

Ο Άχμαντ ταξίδεψε στο Αφγανιστάν πριν από αρκετά χρόνια και όταν επέστρεψε άφησε γενειάδα και άρχισε να φοράει ρούχα σαν αυτά των ιεροκηρύκων, είπε στο πρακτορίο Reuters ένας παιδικός φίλος του, ο Φλι Τζόουνς, που όμως δεν είχε καμία επαφή μαζί του εδώ και δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Σκωτία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Χάμζα Γιούσαφ

Peristeri News

Leave a Comment