PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου


Στην εκδήλωση «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 10: 30 στο χώρο του σχολείου (Κύπρου και Ψαρρών όπισθεν Μετρό Αγ. Αντωνίου).

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Περιστερίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων διοργανώνουν την εκδήλωση « ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ » με την ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Η εκδήλωση ,που διοργανώνεται για πρώτη φόρα σε σχολείο του Περιστερίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 10: 30 στο χώρο του σχολείου (Κύπρου και Ψαρρών όπισθεν Μετρό Αγ. Αντωνίου).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10:15πμ: Προσέλευση των Ολυμπιονικών στο σχολείο.

10:30πμ:Συγκέντρωση όλων στο χώρο εκδηλώσεων και Χαιρετισμοί

11:00πμ: Ξεκινάμε και πορευόμαστε ως ακολούθως:

1. ΒΟΥΛΑ ΖΥΓΟΥΡΗ (ΠΑΛΗ): Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων θα επιδείξει το άθλημα, μαζί με αθλητές της Πάλης και θα βάλει και τα παιδιά να παλέψουν μαζί της. Έχει προσωπική γνωριμία με το Δήμαρχο και θα ζητήσει την εμπλοκή του.

2. ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ (ΥΔΑΤΟΣΦΑΡΙΣΗ): H πολίστρια θα είναι σε μία τάξη, θα δείξει σε βίντεο παρουσίαση με αγωνιστικά πλάνα και απονομές, ώστε τα παιδιά να «πιάνουν κλίμα». Κατόπιν θα συζητήσει μαζί τους και θα δώσει κατευθυντήριες στους ενδιαφερόμενους.

3. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ: Στην διπλανή της κα Κοζομπόλη Αίθουσα, θα βρίσκεται ο κ. Πολύμερος. Θα συνδέσει 2 κωπηλατικά μηχανήματα σ’ έναν projector και θα βάλει τα παιδιά ανά δυάδες σε αγωνιστική διαδικασία.

4. ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ (BEACH VOLLEY): Σ’ ένα γήπεδο βόλλει, θα δείξει βασικές τεχνικές του αθλήματος στα παιδιά

5. ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗ (ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ): Θα φέρει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος. Θα βάλει μέσα τα παιδιά και θα τους επιδείξει τις τεχνικές του αθλήματος (στην αυλή) •

2:00μμ: ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment