• Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Ο σκηνοθέτης Ρομπ Κοέν αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2019

Ο σκηνοθέτης Ρομπ Κοέν αρνείται τις εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από την κόρη του, τόσο για την ίδια όσο και σε βάρος μίας γυναίκας με το όνομα «Τζέιν».

«Δεν έχω ποτέ επιτεθεί, βιάσει, υπό την επήρεια ουσιών και ούτε έχω κακοποιήσει κανέναν», δήλωσε ο 70χρονος σκηνοθέτης στο Page Six, απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα της HuffPost.

Ο Κοέν κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα, με την οποία συναντήθηκε σε αίθουσα καπνίσματος το 2015 στη Νέα Υόρκη, δηλώνοντας ότι η κόρη του «αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο εναντίον μου», σημειώνοντας επίσης: «Ποτέ δεν ήμουν μέλος σε καμιά αίθουσα καπνίσματος και σίγουρα δεν ήμουν ποτέ εκεί με την “Jane” (αυτό το ψευδώνυμο χρησιμοποιείται για τη γυναίκα)».

«Αυτή η απεχθής εκστρατεία που η κόρη μου διεξάγει εναντίον μου, και η καταγγελία της επιβεβαιώνεται μόνο από τη μητέρα της, αναρωτιέμαι γιατί μου συμβαίνει» δήλωσε ο σκηνοθέτης, τον οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο η κόρη του Valkyrie Weather τον κατηγόρησε ότι την κακοποιούσε όταν ήταν παιδί.

Ο Κοέν συνέχισε λέγοντας ότι όλες αυτές οι κατηγορίες είναι ψέματα που δεν βασίζονται πουθενά και ότι όλοι οι πρώην συνεργάτες του γνωρίζουν και θα καταλάβουν ότι υφίσταται άδικες κατηγορίες.

«Ελπίζω και προσεύχομαι ότι οι χιλιάδες άνθρωποι που με γνωρίζουν, συνεργάστηκαν μαζί μου είναι δίκαιοι άνθρωποι και θα δουν ότι πρόκειται για μια αναληθή και αβάσιμη ιστορία, που βγήκε από την θυμωμένη κόρη μου και την μητέρα της και πρώην σύζυγό μου», είπε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ετικέτες: ,