Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο πρόεδρος της Υεμένης απέλυσε την κυβέρνηση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σύσσωμη την κυβέρνηση της χώρας του απέλυσε την Κυριακή ο πρόεδρος της Υεμένης Αλί Αμπντουλάχ Σάλεχ.

Σύσσωμη την κυβέρνηση της χώρας του απέλυσε την Κυριακή ο πρόεδρος της Υεμένης Αλί Αμπντουλάχ Σάλεχ.

Ο πρόεδρος ζήτησε απ όλους τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό να λειτουργήσουν προσωρινά ως μεταβατική κυβέρνηση μέχρι νεωτέρας εντολής του.

Η απόφασή του ελήφθη μετά την παραίτηση τριών υπουργών τις περασμένες ημέρες, οι οποίοι αποφάσισαν να παραιτηθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βίαια καταστολή των διαδηλώσεων των πολιτών που ζητούν την απομάκρυνση του προέδρου Σάλεχ, και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 52 ανθρώπων την περασμένη Παρασκευή στη Σανάα.

Εδώ και δύο μήνες οι πολίτες ζητούν με μεγάλες καθημερινές διαδηλώσεις τους την απομάκρυνση του επί 32 χρόνια προέδρου της Υεμένης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέο κύμα ψευδών απειλών για βόμβες σε πτήσεις συγκλονίζει την Ευρώπη

Peristerinews.gr Newsroom

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment