Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Ο πληθωρισμός πάνω και οι μισθοί κάτω»

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση και την τρόικα για τη νέα άνοδο του πληθωρισμού στη χώρα μας ζητούν οι “Οικολόγοι Πράσινοι”.

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση και την τρόικα για τη νέα άνοδο του πληθωρισμού στη χώρα μας ζητούν οι “Οικολόγοι Πράσινοι”.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Παρασκευόπουλος σημείωσε ότι «στην Ελλάδα έχουμε κι άλλη άνοδο του πληθωρισμού, που ήταν ήδη από τους υψηλότερους στην ευρωζώνη, την ώρα που μισθοί και συντάξεις διαρκώς μειώνονται και χιλιάδες άνεργοι δεν έχουν ούτε αυτά».

Επίσης, υπενθύμισε ότι «το Μνημόνιο μιλούσε για συμπίεση όχι μόνο μισθών, αλλά και του κόστους ζωής» και κατέληξε υποστηρίζοντας ότι «κυβέρνηση και τρόικα οφείλουν εξηγήσεις και για αυτή την αποτυχία τους, στους πολίτες που πληρώνουν τις συνέπειες».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment