PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 12/4


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 9 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 9 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Θα νιώσετε συναισθηματικά αδικημένοι και θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας, ενώ θα ενδώσετε σε φλερτ που θα σας γίνουν. Αυτό θα οδηγήσει την σχέση σας σε αδιέξοδο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Νέες γνωριμίες με νέα άτομα ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε. Επαγγελματικά ευνοείτε η οργάνωση εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο.

Λέων (23/7-23/8)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε συντηρητικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφος σας ή κάποιος από το σπίτι σας. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Ζυγός (23/9-22/10)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα. Η νευρικότητα σας είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσέχετε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανταμειφτείτε και οι ανασφάλειες σας θα πάρουν τέλος με την αποκατάσταση της επικοινωνίας που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν σήμερα. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, καθώς θα σας κάνει να νιώσετε ομορφότερα και να μην σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οι πλανήτες σας προκαλούν πίεση και εντάσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή στη διατροφή σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι πλανητικές όψεις θα επιφέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επίδραση του σημερινού πλανητικού συνδυασμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment