PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο Περιστεριώτης Λεωνίδας Κουτσούκης χρειάζεται τη βοήθεια μας!


Ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και του Α.Ο. Περιστερίου πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, όπως έχει διαγνωστεί και είναι επιτακτική η ανάγκη να τον βοηθήσουμε!

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης ανήκει στο δυναμικό της Ζακύνθου, χρειάζεται επέμβαση και πρέπει να μεταφερθεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βοστώνη για να χειρουργηθεί.

Η οικονομική δυνατότητα της οικογένειάς του δεν μπορεί να τον οδηγήσει στο πολύ σημαντικό ταξίδι για την υγεία του και γι’ αυτό το λόγο γίνεται έκληση προς κάθε κατεύθυνση να βοηθήσουν τον νεαρό με ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημα του.

Είναι ένας αγωνιστής της ζωής και αξίζει να τον βοηθήσουμε για να καταφέρει να βγει νικητής από αυτόν τον αγώνα και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και στο ποδόσφαιρο που αγαπά.

Μπορείτε να βοηθήστε τον Λεωνίδα Κουτσούκη στον ακόλουθο λογαριασμό ώστε να καταφέρει το επόμενο διάστημα να βρεθεί στην Αμερική για τη σημαντική επέμβαση:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 345/557171-55

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR9101103450000034555717155

ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC): ETHNGRAA

Αναλυτικά το κείμενο του Λεωνίδα Κουτσούκη

Με λένε Λεωνίδα Κουτσουκη και είμαι 21 ετών. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου…. Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία. Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ…

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γι’ αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…!!!

Η ανάλογη ανάρτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τον Λεωνίδα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Leave a Comment