PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο Πελέ κάλεσε τον Πούτιν να σταματήσει τον πόλεμο


Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται αφού ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, με τον Πελέ, τον 81χρονο Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου, να απευθύνεται σε αυτόν μέσω ανάρτησής του στο Instagram και να του ζητάει να σταματήσει.

Ο Πελέ, μία από τις 100 προσωπικότητες που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού ΤΙΜΕ, αποφάσισε να πάρει θέση για αυτό που γίνεται στην Ουκρανία, ζητώντας από τον Πούτιν να βάλει ένα τέλος. Στο μήνυμά του μέσω των social media, μάλιστα, υπενθυμίζει στον πρόεδρο της Ρωσίας τη συνάντησή τους το 2017.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για αυτή τη συνεχιζόμενη βία. Η σύγκρουση αυτή είναι τρομακτική, αδικαιολόγητη και δεν προκαλεί τίποτα άλλο εκτός από πόνο, φόβο και μίσος», αναφέρει στο μήνυμά του ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, και συνεχίζει.

«Η δυνατότητα να τον σταματήσετε, βρίσκεται στα χέρια σας, στα χέρια εκείνα που έσφιξα κατά την διάρκεια της τελευταίας συνάντησης μας στην Μόσχα το 2017».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Leave a Comment