PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο πατέρας σκότωσε την 6χρονη στην Αγία Βαρβάρα


Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης ότι σκότωσε την εξάχρονη κόρη του, την εξαφάνιση της οποίας δήλωσε ο ίδιος το ίδιο πρωί στην Αγία Βαρβάρα.

Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έναν κάδο απορριμμάτων, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου είχε πετάξει τη σορό του κοριτσιού, που είχε βάλει σε σακούλα σκουπιδιών.

Τα αίτια του θανάτου του παιδιού θα εξακριβωθούν μετά τη νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά σύμφωνα με την απολογία του 61χρονου, φαίνεται πως τη στραγγάλισε ο ίδιος.

Το πρωί της Πέμπτης ο πατέρας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε η κόρη του, η οποία είχε και κινητικά προβλήματα. Ανέφερε μάλιστα στους αστυνομικούς πως φοβόταν ότι είχε πέσει θύμα αρπαγής.

Ειδικότερα, είπε πως το βράδυ της Τετάρτης βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και πιθανόν ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα. Γι’ αυτό, όταν ξύπνησε το πρωί, είδε το σπίτι άνω κάτω, μάλλον μετά από εισβολή διαρρηκτών, και το παιδί άφαντο.

Πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα ο 61χρονος πήγε την άλλη δίδυμη κόρη του στο σχολείο.

Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου οδηγήθηκε ο πατέρας για κατάθεση, ενώ εκδόθηκε ανακοίνωση αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και παράλληλα γίνονταν έρευνες σε όλη την περιοχή, καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν από την αρχή τους αστυνομικούς.

Η μητέρα του παιδιού, η οποία νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από χειρουργική επέμβαση, πήρε εκτάκτως εξιτήριο και πήγε άρον άρον στο σπίτι για να παρακολουθεί τις έρευνες.

Τελικά, ύστερα από 12 ώρες ανάκριση, ο 61χρονος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Αρμόδιος αξιωματικός δήλωσε στο ΑΜΠΕ πως βρίσκεται σε σύγχυση, γι’ αυτό θα ληφθεί και νέα κατάθεση σήμερα, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την αποτρόπαια πράξη του και να συμπληρωθεί η δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ισχυρίζεται ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο το κορίτσι στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να το στραγγαλίσει.

Ο 61χρονος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment