PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο πατέρας «έφερε βαρέως» την αναπηρία της Στέλλας


Την εκτίμηση πως η εξάχρονη Στέλλα δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, με αφορμή την αναπηρία της διατύπωσαν τόσο ο συνήγορος της μητέρας του θύματος, Σπύρος Δημητρίου όσο και φίλος του πατέρα, συνάδελφός του αστυνομικός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Ο συνήγορος της μητέρας, δήλωσε πως εκείνη βρίσκεται “σε σύγχυση και όχι σε πένθος”.

Περιγράφοντας την κατάσταση στο σπίτι, δήλωσε πως υπήρχαν καυγάδες και εντάσεις που όμως δεν ήταν πέρα από τα “συνηθισμένα” επίπεδα, ενώ πρόσθεσε πως ο 61χρονος δεν είχε μια ζεστή σχέση με το κοριτσάκι. “Το έφερε βαρέως ότι είχε ένα παιδί ανάπηρο, αλλά η συμπεριφορά μέσα στο σπίτι ήταν φυσιολογική” δήλωσε.

Δήλωσε προβληματισμένος για την τύχη του άλλου παιδιού, του δίδυμου αδελφού της εξάχρονης. ‘Όταν το παιδί γίνει 10 -15 ετών και μάθει για το έγκλημα, ότι ο πατέρας του σκότωσε την αδελφή του, τί θα γίνει;” δήλωσε.

Συνάδελφος του πατέρα, που ήταν απόστρατος αστυνομικός επιβεβαίωσε πως ο 61χρονος είχε πρόβλημα με την αναπηρία του παιδιού, αλλά και ότι ήταν “βίαιος σαν χαρακτήρας”. “Ήταν βίαιος με την οικογένειά του, αλλά το έκρυβε, ήταν επεισοδιακός χαρακτήρας”, είπε.

Γειτόνισσα, ανέφερε πως “όλη η γειτονιά το ήξερε πως τσακώνονταν με αφορμή το παιδί”, ενώ περιγράφοντας τους καυγάδες είπε πως ήταν έντονοι και είχαν “θορυβήσει” τους περίοικους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment