Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο Ντέιβιντ Κάμερον παραδίδει σήμερα την σκυτάλη στην Τερέζα Μέι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στην Τερέζα Μέι θα παραδώσει σήμερα την πρωθυπουργία της Βρετανίας ο Ντέιβιντ Κάμερον, αφού προηγουμένως απαντήσει για τελευταία φορά σε ερωτήσεις στο κοινοβούλιο.

Πριν την επίσημη αλλαγή φρουράς στον πρωθυπουργικό θώκο, ο Κάμερον θα επισκεφτεί τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου και θα παραδώσει επίσημα την παραίτησή του στη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Καθώς αποχωρώ σήμερα, ελπίζω ότι οι Βρετανοί θα δουν ισχυρότερη τη χώρα. Ήταν προνόμιο να υπηρετήσω τη χώρα που αγαπώ» δήλωσε ο Κάμερον στην εφημερίδα «The Daily Telegraph».

Σύμφωνα με το BBC, μετά την ανάληψη των πρωθυπουργικών καθηκόντων της, η Τερέζα Μέι αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των μελών της κυβέρνησής της.

Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας ξεκαθάρισε τις προθέσεις της έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλώνοντας ήδη ότι «η ψήφος για την αποχώρηση από την Ε.Ε., σημαίνει αποχώρηση από την Ε.Ε.».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment