PeristeriNews.gr
Lifestyle

O Νίκολας Κέιτζ πίστευε πως ήταν… εξωγήινος


Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Νίκολας Κέιτζ, μίλησε για την παιδική του ηλικία και το αίσθημα ότι ήταν διαφορετικός από τα άλλα παιδιά, καθώς αποκάλυψε ότι έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε ότι είχε «φυσιολογικά όργανα και φυσιολογικό σκελετό».

Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ήταν πεπεισμένος ότι ήταν εξωγήινος όταν ήταν παιδί. Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «Gone in 60 Seconds», εξεπλάγη όταν ένας γιατρός επιβεβαίωσε ότι είχε φυσιολογικά όργανα και φυσιολογικό σκελετό όπως όλοι οι άλλοι.

Ο 58χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Rampstyle» ανέφερε ότι είχε πρόβλημα να συναναστρέφεται με άλλους ανθρώπους και ήταν κοινωνικά αδέξιος. Όπως εξήγησε ο ίδιος: «Ο πατέρας μου, μου είπε ότι ένιωθε σαν να έπρεπε να μου συστηθεί γιατί ήμουν τόσο ξένος.

Σοκαρίστηκα την ημέρα που πήγα στο γραφείο του γιατρού ως παιδί και ανακάλυψα ότι είχα φυσιολογικά όργανα και φυσιολογικό σκελετό, γιατί ήμουν σίγουρος ότι ήμουν από άλλο πλανήτη».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε: «Είχα δυσκολίες να συνδεθώ με άλλους ανθρώπους. Όταν είδα τον David Bowie στο “The Man Who Fell to Earth”, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Έτσι έγινα ηθοποιός».

Ο εκκεντρικός ηθοποιός γεννήθηκε ως Nicolas Kim Coppola, ανιψιός του σκηνοθέτη του «Νονού», Francis Ford Coppola, ο οποίος άλλαξε το επώνυμό του, για να αποφύγει τον νεποτισμό στη δουλειά και ισχυρίζεται ότι εμπνεύστηκε από τον υπερήρωα της Marvel, Luke Cage.

Τα ασυνήθιστα καμώματά του γίνονται συχνά πρωτοσέλιδα, καθώς λόγω της επιτυχίας του και των χρημάτων του πολλές φορές κάνει μια σειρά από παράξενες αγορές.

Αυτές περιλαμβάνουν απολιθώματα δεινοσαύρων, κόμπρες, έργα τέχνης, μια υποτιθέμενη στοιχειωμένη έπαυλη και ένα πολύ παράξενο μαυσωλείο στη Νέα Ορλεάνη.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ αγόρασε μέχρι και ένα πολυτελή τάφο με πυραμίδα από τσιμέντο, για να εξασφαλίσει ότι θα έχει το τέλειο μέρος για να αναπαυθεί στην αιωνιότητα όταν έρθει η ώρα.

Ο Κέιτζ γυρίζει αυτή τη στιγμή στην Ιρλανδία τη νέα του ταινία, «Sand and Stones».

Ο σταρ, ο οποίος είναι σήμερα παντρεμένος με την πέμπτη σύζυγό του, Riko Shibata, διαμένει στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Powerscourt Hotel στο Co Wicklow, ενώ σκηνές θα γυριστούν σύντομα και στο Δουβλίνο.

Η ταινία διαδραματίζεται σε έναν αραιοκατοικημένο μελλοντικό κόσμο όπου η φυσιολογική ζωή έχει εξαφανιστεί. Ο Κέιτζ θα υποδυθεί τον Πολ, έναν άνδρα που επιβιώνει στο αγρόκτημά του με τους δίδυμους γιους του Τόμας και Τζόζεφ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment