PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Νίκολας Κέιτζ μέθυσε και τον πέταξαν έξω από εστιατόριο


Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα σε εστιατόριο του Λας Βέγκας με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Ο 57χρονος ηθοποιός μέθυσε, ενεπλάκη σε καυγά με το προσωπικό του καταστήματος και διώχθηκε από το μέρος κακήν κακώς.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου, στο Lawry’s Prime Rib, όμως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες ύστερα από δημοσίευμα της αμερικανικής Sun.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ έμοιαζε με μεθυσμένο άστεγο. Πηγές του εστιατορίου αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας, προτού αρχίσει να γίνεται εριστικός.

Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας φαίνεται να κάθεται ξυπόλητος σε έναν καναπέ και να προσπαθεί να φορέσει τις παντόφλες του που βρίσκονται κοντά του.

«Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και ψιλοκαυγάδιζε με το προσωπικά. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος», αναφέρει πηγή στη Sun.

Παράλληλα σημειώνει: «Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε κα να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω».

Το έχει ξανακάνει

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μεθάει δημοσίως. Τον Μάρτιο του 2019 προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση σε δικαστήριο του Λας Βέγκας, όπου πήγε να υποβάλει αίτηση για να παντρευτεί την Έρικα Κόικε.

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο η νύφη, με την οποία αργότερα χώρισε, ισχυρίστηκε ότι είχε πιει υπερβολικά πολύ και δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment