PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο νέος έρωτας της Έλενας Παπαρίζου


Όπως διαβάζουμε, ο άνδρας που γοήτευσε την τραγουδίστρια είναι…

Φύσηξε έρωτας βοριάς στην καρδιά της Έλενας Παπαρίζου καθώς η τραγουδίστρια φαίνεται πως γύρισε σελίδα μετά τον χωρισμό με τον Τόνι Μαυρίδη: δίπλα της έχει έναν επιχειρηματία, με τον οποίο δεν διστάζει να κυκλοφορήσει δημοσίως!

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Real», ο άνδρας που γοήτευσε την τραγουδίστρια είναι ο Αντώνης Χρυσοχόου.

Ουδεμία σχέση έχει με την showbiz και είναι ηλεκτρολόγος – μηχανολόγος που αναλαμβάνει μεγάλα έργα, ενώ κρατά χαμηλούς τόνους παρά την οικονομική του επιφάνεια.

Ο φακός της εφημερίδας «τσάκωσε» Έλενα και Αντώνη κατά την διάρκεια απογευματινής βόλτας στην Βούλα.

Την περασμένη Κυριακή, η Έλενα και μια φίλη της που φιλοξενεί αποφάσισαν να επισκεφθούν κέντρο ομορφιάς στα νότια προάστια και το νέο αμόρε προσφέρθηκε να τις μεταφέρει με το αυτοκίνητό του.

Τα βλέμματα όλο νόημα και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ενώ, όταν γύρισαν σπίτι, ο επιχειρηματίας «πετάχτηκε» σε κοντινή ταβέρνα για να τα ταΐσει τα κορίτσια (ε, μετά από τα spaκαι τα μανικιούρ – πεντικιούρ μια λιγούρα σου ‘ρχεται): ψητό κρέας, σαλάτες και αναψυκτικά πήρε ο Αντωνάκης και ταυτόχρονα μιλούσε με την Έλενα στο κινητό.

Η μέρα «έκλεισε» με την τραγουδίστρια και την φίλη της να πηγαίνουν στο πλατό του «Dancing On Ice» και τον Αντώνη… σπίτι του, στα σύνορα Βούλας – Βάρης.

Πηγές από το περιβάλλον της Έλενας λένε ότι έχει βρει ξανά το χαμόγελό της και μιλούν για μια σχέση που εξελίσσεται αργά και σταθερά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment