PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο μυστικός γάμος του Ρομάν Αμπράμοβιτς


Κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον τρίτο γάμο του για επτά ολόκληρα χρόνια.

Παρ’ όλο που βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς επικαιρότητας και δεκάδες δημοσιογράφοι παρακολουθούν κάθε του κίνηση σε καθημερινή βάση, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον τρίτο γάμο του για επτά ολόκληρα χρόνια.

Ο 48χρονος Ρώσος δισεκατομμυριούχος, που η περιουσία του υπολογίζεται στα 6,3 δισεκατομμύρια λίρες, συνάντησε την 33χρονη συλλέκτρια έργων τέχνης Ντάσα Ζούκοβα το 2005 και από τότε σε όλα τα δημοσιεύματα αναφέρεται ως η σύντροφός του. Τώρα όμως, η Μοσχοβίτισσα αρχισυντάκτρια του περιοδικού τέχνης και μόδας Garage επιβεβαίωσε σε συνέντευξη της ότι παντρεύτηκαν πριν από λίγα χρόνια με μία μυστική τελετή.

Στην εισαγωγή του στην συνέντευξη της Ντάσα στο Wall Street Journal Magazine, ο δημοσιογράφος Τόνι Πέροτετ έκανε μία ξεκάθαρη αναφορά στο ζευγάρι και την οικογενειακή τους κατάστασή γράφοντας «είσαστε μαζί από το 2005 και παντρευτήκατε αργότερα, αποκτώντας και δυο παιδιά». Όλοι κατάλαβαν ότι αυτή η αναφορά είναι εγκεκριμένη από τη Ζούκοβα, η οποία όμως, δεν σχολίασε ή πρόσθεσε κάτι περισσότερο.

Η Ζούκοβα, που έχει μεγαλώσει στην Καλιφόρνια, συνάντησε τον Αμπράμοβιτς στο πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας πατέρας της. Η Ντάσα είναι παιδί χωρισμένων γονιών, αφού η επιστήμονας μητέρα της άφησε τον επιχειρηματία, όταν η κόρη της ήταν 3 χρόνων.

Μητέρα και κόρη μετακόμισαν στην Αμερική όταν η Ντάσα ήταν 10 χρόνων. Φοίτησε σε ένα ακριβό, πολυτελές Εβραϊκό σχολείο στην Καλιφόρνια και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα. Μετά το τέλος των σπουδών της επέστρεψε στη Μόσχα, αλλά αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο.

Με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Άαρον Αλεξάντερ, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2009 και την Λία Λου, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2013.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment