PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Μήτρογλου έσωσε την παρτίδα στη Λιβαδειά



Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-2

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίωρο με τους Ναπολεόνι (16′) και Ζησόπουλο (29′) έχοντας να επιδείξουν αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα σε αυτό το διάστημα, όμως ο τραγικός στο πρώτο ημίχρονο Ατρόμητος πήγε στα αποδυτήρια με το “κολακευτικό” 2-1 χάρη σε υπέροχο γκολ του Οικονόμου στο 44′.

Στην επανάληψη, ο Γιώργος Δώνης έριξε στο ματς τους Μήτρογλου, Μπρίτο και Δημούτσο (τους άφησε στον πάγκο εφαρμόζοντας ροτέισον από τη στιγμή που την ερχόμενη Τετάρτη παίζει ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης) και το τελευταίο 20λεπτο ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Περιστερίου.

Με την αριστερή πλευρά να γίνεται εφαλτήριο και τον Μήτρογλου να “γεμίζει” την περιοχή του Λεβαδειακού οι φάσεις διαδέχονταν η μία την αλλη, με το γκολ του “πιστολέρο” στο 87′ (έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα σκοράροντας στα πέντε τελευταία ματς) να έρχεται φυσιολογικά με βάση την εικόνα των δύο ομάδων προς το τέλος.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος έμεινε για έβδομο σερί ματς αήττητος (5 νίκες – 2 ισοπαλίες) και διατηρείται σε τροχιά πλέι οφ, ενώ στον αντίποδα ο Λεβαδειακός απέτυχε να νικήσει για τέταρτο διαδοχικό ματς και πλέον φλερτάρει επικίνδυνα με τη διακεκαυμένη ζώνη.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Μαχαίρας (60′ Πόποβιτς), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Τόμας, Ναπολεόνι (76′ Παπαδόπουλος), Μεντί, Φαβάλι, Σουμπίνιο (82′ Βιάνα)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Οικονόμου, Φυτανίδης, Τάτος, Καραγκούνης (46′ Μήτρογλου), Νάστος, Αναστασάκος (66′ Μπρίτο), Μπάλλας, Ιγκλέσιας (57′ Δημούτσος), Ζουέλα, Πίτου

Σκόρερ: Ναπολεόνι (16′), Ζησόπουλος (29″) / Οικονόμου (44′), Μήτρογλου (87′)

Κίτρινες: Μελισσάς (52′) / Πίτου Γκαρσία (90+1′)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment