• Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Ο μήνας του μέλιτος του πριγκηπικού ζεύγους

Peristeri News
Απρίλιος30/ 2011

Μπορεί ο γάμος και οι δεξιώσεις να τελείωσαν, ωστόσο, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται με ένα εξίσου μεγάλο θέμα: πού θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο William και η Catherine;

Μπορεί ο γάμος και οι δεξιώσεις να τελείωσαν, ωστόσο, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται με ένα εξίσου μεγάλο θέμα: πού θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο William και η Catherine; Οι υποψήφιοι προορισμοί ποικίλουν, ωστόσο, ουδείς από το παλάτι επιβεβαιώνει ή διαψεύδει!

Μέχρι και… στοιχήματα πέφτουν για το ταξίδι του πριγκιπικού ζευγαριού, που -μέχρι στιγμής- δεν ανακοινώνει το παραμικρό, προφανώς για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες, νούμερο ένα προορισμός του πριγκιπικού ζεύγους φαίνεται πως είναι η Ιορδανία, η χώρα στην οποία η Catherine πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας λόγω της δουλειάς του μπαμπά της.

Ακολουθούν -στη σεναριολογία και τα στοιχήματα- η Κένυα και η Σκοτία, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν το γαμήλιο ταξιδάκι να γίνει στην Χιλή ή την Μοζαμβίκη.

Μεσογειακό «αέρα» και Σικελία επιλέγουν άλλα δημοσιεύματα, ενώ ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να κάνει κρουαζιέρα στην Μεσόγειο όπως ο Κάρολος και η Νταϊάνα το 1981, που επισκέφθηκαν Αλγερία, Τυνησία, Αίγυπτο και… ελληνικά νησιά!