PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο μήνας του μέλιτος του πριγκηπικού ζεύγους


Μπορεί ο γάμος και οι δεξιώσεις να τελείωσαν, ωστόσο, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται με ένα εξίσου μεγάλο θέμα: πού θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο William και η Catherine;

Μπορεί ο γάμος και οι δεξιώσεις να τελείωσαν, ωστόσο, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται με ένα εξίσου μεγάλο θέμα: πού θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο William και η Catherine; Οι υποψήφιοι προορισμοί ποικίλουν, ωστόσο, ουδείς από το παλάτι επιβεβαιώνει ή διαψεύδει!

Μέχρι και… στοιχήματα πέφτουν για το ταξίδι του πριγκιπικού ζευγαριού, που -μέχρι στιγμής- δεν ανακοινώνει το παραμικρό, προφανώς για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες, νούμερο ένα προορισμός του πριγκιπικού ζεύγους φαίνεται πως είναι η Ιορδανία, η χώρα στην οποία η Catherine πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας λόγω της δουλειάς του μπαμπά της.

Ακολουθούν -στη σεναριολογία και τα στοιχήματα- η Κένυα και η Σκοτία, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν το γαμήλιο ταξιδάκι να γίνει στην Χιλή ή την Μοζαμβίκη.

Μεσογειακό «αέρα» και Σικελία επιλέγουν άλλα δημοσιεύματα, ενώ ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να κάνει κρουαζιέρα στην Μεσόγειο όπως ο Κάρολος και η Νταϊάνα το 1981, που επισκέφθηκαν Αλγερία, Τυνησία, Αίγυπτο και… ελληνικά νησιά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment