PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο Μένιος Φουρθιώτης απείλησε με μηνύσεις αστυνομικούς στο Περιστέρι


Με μηνύσεις απείλησε αστυνομικούς ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι άγνωστοι του έβαλαν βόμβα στο σπίτι του στο Περιστέρι και ότι οι αστυνομικοί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και δεν προέβησαν στους απαραίτητους ελέγχους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του iEidiseis, όλα ξεκίνησαν όταν στις 20.50 του Σαββάτου ο Μένιος Φουρθιώτης κάλεσε στην Άμεση Δράση αναφέροντας ότι έξω από το σπίτι του στο Περιστέρι, υπήρχε σταθμευμένο όχημα, το οποίο έκρινε ως ύποπτο.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό της Άμεσης Δράσης που έλεγξε το όχημα, χωρίς να εντοπίσει κάτι ύποπτο.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν και άλλες κλήσεις από τον Φουρθιώτη αναφέροντας ότι στο συγκεκριμένο όχημα πιθανόν να έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Στο σημείο προσέτρεξαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, όπου διενεργήθηκε εκ νέου έλεγχος του οχήματος, από τον οποίον προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε κάτοικο της περιοχής, ο οποίος παρκάρει το όχημά του στη συγκεκριμένη οδό.

Ο Φουρθιώτης ζητούσε να προσέλθει και ειδικό συνεργείο της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και κατόπιν επικοινωνίας των σταθμών με το Κέντρο Άμεσης Δράσης και του Συντονιστή Γ.Α.Δ.Α., το αίτημά του δεν υλοποιήθηκε και οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το σημείο κάνοντας τις σχετικές υποδείξεις.

Περί ώρα 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ο Φουρθιώτης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου δηλώνοντας προφορικά ότι επιθυμεί να μηνύσει το σύνολο των αστυνομικών, όσων αφορά παραλείψεις αυτών για τις προγενέστερες καταγγελίες του για το εν λόγω όχημα.

Κατόπιν, παρέμεινε περί τρεις ώρες στο Α.Τ., αναφέροντας στους αστυνομικούς πλήθος γεγονότων και πράξεων που έχουν λάβει χώρα σε βάρος του κατά το παρελθόν, δηλώνοντας εν τέλει ότι δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση σε βάρος των αστυνομικών.

Τελικά στις 06:30, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής μετέβη στην έδρα της Ασφάλειας, προκειμένου να αποταθεί σε προϊστάμενη Υπηρεσία με σκοπό να υποβάλει σχετική έγγραφη μήνυση για διάφορα ζητήματα. Στην Υ.Α.Δ.Α. προσήλθε άμεσα αρμόδιος Αξιωματικός προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες παραλαβής της έγκλησης.

Ο Φουρθιώτης αναφέρθηκε, πέραν του συγκεκριμένου περιστατικού με το ύποπτο όχημα, σε πλήθος περιστατικών που έλαβαν χώρα σε βάρος του κατά τα τελευταία έτη.

Από τον Διευθυντή της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής υπήρξε άμεση επικοινωνία με τον κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, στον οποίον και αναγνώστηκε το περιεχόμενο της σχετικής έγκλησης, καθώς και περιγράφηκαν λεπτομερώς τα περιστατικά που έλαβαν χώρα έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη σχετικά με το ύποπτο όχημα.

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment