PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Μαζωνάκης πάει Άγιο Όρος


Ευδιάθετος και καλοκαιρινός ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης στη φωτογράφιση για την αφίσα του νυχτερινού κέντρο όπου θα εμφανίζεται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Ευδιάθετος και καλοκαιρινός ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης στη φωτογράφιση για την αφίσα του νυχτερινού κέντρο όπου θα εμφανίζεται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε στο Star, ότι θα επισκεφθεί και φέτος το Άγιον Όρος με το που τελειώσει αυτό το Σαββατοκύριακο τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη!

Τονίζοντας ότι θα επισκεφθεί και τη Σητεία όπως πάντα, ο «Μαζώ» δηλώνει ότι θα πάει στο Άγιον Όρος αλλά μόνο ως επισκέπτης καθότι –όπως λέει και ο ίδιος γελώντας- «είναι δύσκολη η καλογερική, πολύ δύσκολη»…

Να ήταν μόνο η καλογερική, όμως, δύσκολη;

Είναι και η οικονομική κρίση: «Είναι μία πραγματικότητα που όλοι πρέπει να το καταλάβουν. Το βλέπουμε και εμείς στις εμφανίσεις μας, στις συναυλίες μας… Τεράστια κρίση που μεγαλώνει, πως ο κόσμος να διασκεδάσει;» προβληματίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Αναγνωρίζοντας ότι όλοι έχουν βάλει το χεράκι τους για να δημιουργηθεί αυτή η κρίση, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξεκαθαρίζει ότι έχει ρίξει και ο ίδιος τις απαιτήσεις του: «Έχω ρίξει νερό στο κρασί μου. Δε μπορώ να ζω σε μία πραγματικότητα που δεν υπάρχει και αυτό που υπάρχει γύρω μας είναι η κρίση»!

Όσον αφορά τις φήμες για την παρουσίαση τάλεντ σόου ή εκπομπής ριάλιτυ; Η απάντηση του «Μαζώ» είναι… αφοπλιστική: «Δεν ξέρω, το μέλλον είναι αβέβαιο. Για να είμαι, πάντως, ανοιχτός σε όλα πρέπει να κάνω και άλλη ψυχανάλυση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment