PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Μαντς Μίκελσεν προτιμάει να υποδύεται τον ρόλο του κακού


Ο Μαντς Μίκελσεν παίζει στη νέα ταινία «Indiana Jones» και συγκεκριμένα υποδύεται τον ρόλο του κακού. Αυτό είναι το είδος του ρόλου με τον οποίο ο Μίκελσεν έχει γίνει συνώνυμος τα τελευταία χρόνια, κάτι που ο ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά. Σε νέα συνέντευξή του στο GQ, ο Μίκελσεν εξήγησε ότι πάντα ένιωθε πιο άνετα παίζοντας παράξενους, σκοτεινούς χαρακτήρες.

«Το να το συνδυάζω – να κάνω κάτι αληθινό και ταυτόχρονα να είμαι ένας γλυκούλης – δεν το βρίσκω πραγματικά ενδιαφέρον», δήλωσε.

«Δεν μου αρέσει το “τα μαλλιά πέφτουν στα μάτια σου, να είσαι χαριτωμένος σε μια γωνία”. Δεν είμαι εγώ. Οι χαμένοι έχουν πλάκα. Επειδή τους ξέρουμε. Μπορεί να έχεις βρεθεί κι εσύ σε αυτή την κατάσταση μερικές φορές», πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Μίκελσεν πρόσθεσε ότι η λίστα από κακούς που έχει παίξει σε blockbuster franchise όπως το «Indiana Jones» και το «Fantastic Beasts», του δίνει τη δημιουργική ελευθερία να αναλάβει πιο περιπετειώδη διεθνή πρότζεκτς.

«Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, θα κάνω σίγουρα αυτό, γιατί είναι διασκεδαστικό», ανέφερε. «Και μετά μπορώ να κάνω ό,τι θέλω πίσω στην Ευρώπη».

Ο Μίκελσεν είχε κάνει παρόμοια σχόλια σε συνέντευξη που έδωσε το 2021 στο περιοδικό IndieWire. Ο ηθοποιός είχε πει ότι θα ήθελε τελικά να επεκταθεί και να παίξει περισσότερους «μη κακούς», αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει να παίζει κακούς σε εμβληματικά franchise.

«Παίζω παρεξηγημένους ανθρώπους», είχε πει.

«Είχα μερικούς μη κακούς αμερικανικούς ρόλους που τείνουν να είναι οι κακοί- έκανα μια αμερικανική ταινία που λεγόταν “Αρκτική”. Δεν ήταν κακός, οπότε είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ίσως οι καιροί να αλλάξουν λίγο και ο κόσμος να ξεκινήσει να βλέπει λίγο περισσότερο δανέζικες παραγωγές. Ίσως ανεχτούν μια αστεία προφορά για έναν ρόλο ενός καθημερινού ανθρώπου. Αν αυτό δεν συμβεί, είμαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνω. Είμαι χαρούμενος που με έχουν καλέσει σε μερικά σπουδαία franchise, όπως το Bond, τη Marvel και το Indiana Jones. Είναι μια πολυτέλεια, οπότε αν αυτό είναι που έρχεται στο δρόμο μου, θα το δεχτώ. Αν θέλουν να κάνω κάτι άλλο, θα το δοκιμάσω».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συναυλία «Όπερα ή Μιούζικαλ» του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου

Peristeri News

Εντοπίστηκε το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα

Peristeri News

Περιστέρι: «Ύμνοι Αγγέλων σε Ρυθμούς Ανθρώπων» του Σταύρου Κουγιουμτζή

Peristeri News

Leave a Comment