PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Μάνταλος «έσφαξε» τον Ατρόμητο στη Λάρισα


Ο Ατρόμητος αν και ήταν πολύ καλύτερος από την ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο για ακόμα ένα παιχνίδι με τη συνδρομή του Μάνταλου.

Πέρα από τις 2-3 φάσεις για πέναλτι υπερ του Ατρομήτου που δεν δόθηκαν και τα μόνο τρία λεπτά των καθυστερήσεων, ο Μάνταλος και ο επόπτης δεν καταλόγισαν πεντακάθαρο γκολ του Ρισβάνη στο 85′.

Στα αγωνιστικά η αλλαγή του Νταμιρ Κάναντι με τον Μανούσο στην κορυφή της επίθεσης, φάνηκε ευεργετική αφού η Περιστεριώτικη ομάδα ήταν σε όλο τον αγώνα ιδιαίτερα επικίνδυνη. Παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ δεν ήρθε και ο Ατρόμητος για ακόμα ένα παιχνίδι, το τέταρτο, πήρε τον βαθμό.

ΑΕΛ (Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Λαγός, Μπάμπιτς (46′ Κρίζμαν), Λεοζίνιο (74′ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Ναζλίδης (74′ Περόνε)

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (88′ Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς (76′ Βασιλακάκης), Ουάρντα, Ουμπίδες, Ντιγκινί, Μανούσος (75′ Ντάουντα)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment