Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Κούβελος δε δήλωσε στο πόθεν έσχες το 1 εκατομμύριο!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 1 εκ. δολαρίων του Ισίδωρου Κούβελου καθώς το ποσό δεν ήταν δηλωμένο στο κοινό πόθεν έσχες του 2011 με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 1 εκ. δολαρίων του Ισίδωρου Κούβελου καθώς το ποσό δεν ήταν δηλωμένο στο κοινό πόθεν έσχες του 2011 με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος σε επιστολή του στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες, το ποσό δεν δηλώθηκε εκ παραδρομής στην κοινή φορολογική δήλωση που υπέβαλε με τη σύζυγο του και προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών του στις ΗΠΑ για συμμετοχή στη ναυπήγηση πλοίου.

Σημείωσε, μάλιστα, πως συνδικαιούχος στο συγκεκριμένο λογαριασμό είναι ο γιος του που σπουδάζει στην Αγγλία.

Η Επιτροπή, στην οποία μετέχουν και ορκωτοί λογιστές, εξέτασε τις εξηγήσεις του κ. Κουβέλου και έκρινε ότι τίθεται θέμα εφαρμογής του άρθρου 3 του νόμου 3213 του 2003.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουμε θέμα ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες και πολύ πιθανόν η υπόθεση να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment