PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο κομμουνισμός του… αυταρχισμού!!!


Η παράταξη “Περιστέρι για όλους” απαντά στην “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Οι αυτοαποκαλούμενοι «κομμουνιστές» Τημπλαλέξης Γρηγόριος, Πετρόπουλος Πέτρος, Καραμπατζάκης Ευγένιος κήρυξαν πόλεμο όχι προς εκείνους που διοικούν και λαμβάνουν τις αποφάσεις αλλά προς εκείνους που τους αντιπολιτεύονται.

Είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό.

Λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, το αριστερό παράσημο οικειοποιείται από συγκεκριμένους ανθρώπους για συγκεκριμένους σκοπούς.

Οι κομμουνιστές που διακρίθηκαν για τους αγώνες και τις θυσίες, χαρακτηρίστηκαν έτσι από την δράση τους και δεν αυτοχαρακτηρίστηκαν έτσι από την κομματική τους πίστη και συνέπεια. Δεν είναι λοιπόν ζήτημα υπογραφής είναι ζήτημα στάσης.

Ο κύριος Τημπλαλέξης αποτυπώνει στη συμπεριφορά του απέναντι στην παράταξη μας, την απραγματοποίητη φιλοδοξία του για την κατάκτηση της μείζονος μειοψηφίας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Μια αστοχία που γίνεται δυσβάσταχτη αν σκεφτεί κανείς ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που ο ίδιος χρησιμοποιεί προκλήθηκε από μια κατά τον ίδιον… ψευτοπαράταξη.

Αν χάνεις από κάτι ψεύτικο η ήττα είναι διπλή. Το κατανοούμε.

Επίσης κατανοούμε και την στρατηγική της διαφοροποίησης όλων των αριστερών υποστηρίξεων λίγο πριν την κήρυξη των επόμενων βουλευτικών εκλογών.

Ο κύριος Τημπλαλέξης επικίνδυνα προβάλει κάποιες προοδευτικές σκέψεις μέσα σε εξαιρετικά συντηρητικό ύφος. Με την ίδια λοιπόν αυστηρότητα που διακρίνει άλλους πολιτικούς χώρους, θεώρησε πράξη εχθρότητας στο εργατικό κίνημα την επιφύλαξη απέναντι στην διατύπωση ενός ψηφίσματος το οποίο στη ουσία του δεν αφήνει αρνητικό κανέναν προοδευτικό και δημοκρατικό άνθρωπο αυτής της πόλης.

Εκδούλευση στο σύστημα (σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς του κυρίου Τημπλαλέξη) παρέχει κάποιος όταν προσπαθεί με το ζόρι να περάσει πως ότι δεν ψηφίζεται απορρίπτεται.

Με αγωνιστικά χαιρετίσματα δεν γίνεται φιλολαϊκή πολιτική. Γίνεται μόνο προβολή δήθεν φιλολαϊκής πολιτικής.

Αφού τέλος πάντων ο κύριος Τημπλαλέξης αγωνίζεται δίπλα στον λαό ας μας καταθέσει προς παραδειγματισμό μας το προσωπικό κοινωνικό και ανθρώπινο έργο του στην πόλη και ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από την πλούσια δραστηριότητα του κομματικού του φορέα τον οποίο πάντα θα σεβόμαστε.

Ο κύριος Τημπλαλέξης με την ανοχή εκείνων που πολιτικά και ελαφρώς άκομψα τον πριμοδοτούν, έχει πει τα περισσότερα στα δημοτικά συμβούλια και έχει κάνει τα λιγότερα.

Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που καταφέρνει είναι να κλείνει το μάτι στους κατέχοντες (ξέρει αυτός) και να χάνει από τις ψεύτικες παρατάξεις, που αποτέλεσαν -πρόσφατα μάλιστα- την προτίμηση κάποιων χιλιάδων -κομματικά ανένταχτων- συμπολιτών του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment