PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Ίθαν Χοκ στην Πύλο!



Για άλλη μια φορά το Χόλιγουντ επιλέγει το ελληνικό φυσικό ντεκόρ για παραγωγή στην οποία πολλά ποντάρει.

Για άλλη μια φορά το Χόλιγουντ επιλέγει το ελληνικό φυσικό ντεκόρ για παραγωγή στην οποία πολλά ποντάρει. Πρόκειται για την ταινία «Before Sunset», που θα γυριστεί στην Πελοπόννησο με πρωταγωνιστές τον Ιθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπί υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε πάει τον Ιούνιο στην Πύλο, τότε που έγινε το ρεπεράζ, και τώρα είναι πάλι εκεί μαζί με την παρτενέρ του για τα γυρίσματα του φιλμ, που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Του αρέσει πολύ η Πελοπόννησος, που τη γνώρισε όταν το 2009 πρωταγωνίστησε στην παράσταση του σαιξπηρικού αριστουργήματος «Χειμωνιάτικο παραμύθι» σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες, και ίσως από τότε να είχε στο μυαλό του τα μέρη εκείνα.

Ο διάσημος σταρ διαμένει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Πύλο. Τις ελεύθερες ώρες του κάνει μια βουτιά στην πισίνα της σουίτας του και απολαμβάνει το γήπεδο γκολφ του ομίλου, σπορ στο οποίο είναι εξπέρ.

Αλλη απόλαυση του 42χρονου ηθοποιού είναι να τρώει στην ταβέρνα του Γρηγόρη στην πλατεία της Πύλου, όπου τον βλέπουν συχνά-πυκνά οι ντόπιοι με τους οποίους χαίρεται να συνομιλεί και αυτοί έχουν να λένε πόσο καταδεκτικός είναι.

Τα γυρίσματα της ταινίας, που αποτελεί το τρίτο μέρος μιας τριλογίας, θα γίνουν στον νομό Μεσσηνίας, στα όμορφα μέρη της Πύλου, της Καλαμάτας, της Κορώνης και της Καρδαμύλης.

Είναι ένα ρομάντζο με ήρωες τον Τζέσι (ρόλο που καλείται να ενσαρκώσει ο Ιθαν Χοκ) και τη Σελίν. Οι δυο νέοι γνωρίζονται και αγαπιούνται σε ένα τρένο στη Βιέννη, γνωρίζοντας πως όταν ξημερώσει, αυτός ο έρωτας δεν θα έχει αύριο, όπως είδαμε στην πρώτη ταινία της τριλογίας «Πριν το ξημέρωμα», παραγωγής 1995.

Στη δεύτερη ταινία «Πριν το ηλιοβασίλεμα», που προβλήθηκε το 2004 στους κινηματογράφους, οι ήρωες συναντιούνται εννέα χρόνια μετά, στο Παρίσι αυτή τη φορά, και προσπαθούν να καλύψουν και πάλι μέσα σε μία μέρα τον χαμένο χρόνο.

Μέσα στο 2013 θα δούμε στις σκοτεινές αίθουσες τον επίλογο της ερωτικής αυτής τριλογίας που θα γραφτεί στην Πελοπόννησο, εκεί που η τύχη φέρνει κοντά τους ήρωες για τρίτη φορά και μέσα στην ωριμότητά τους μιλούν για αυτά που έχασαν…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment