• Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Ο Γιώργος Τσίνας βλέπει το Περιστέρι του αύριο σε διεθνή έκθεση

Peristeri News
Νοέμβριος21/ 2019

Ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Τσίνας, συμμετέχει στη διεθνή έκθεση «Smart City Expo World Congress 2019» στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Ο κ. Τσίνας προετοιμάζει τις επόμενες δράσεις που θα φέρουν το Περιστέρι του αύριο συμμετέχοντας σε μια έκθεση που αποτελεί θεσμό για τις καινοτομίες και τη δημιουργία μιας έξυπνης πόλης.

Η έκθεση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη δίνει ιδέες και βοηθάει στην ανακάλυψη πρακτικών όσον αφορά την ψηφιοποίηση και τη δημιουργία υποδομών για μια έξυπνη πόλη. Στη διεθνή έκθεση συμμετέχουν χώρες από όλο τον κόσμο ενώ ο Δήμος Περιστερίου είναι ένας από τους λίγους Δήμους που λαμβάνουν φέτος μέρος από την Ελλάδα.

Σε ένα σύντομο μήνυμα του ο Αντιδήμαρχος αναφέρει «Παίρνουμε ιδέες, μαθαίνουμε καλές πρακτικές και ετοιμαζόμαστε για μια σειρά ψηφιοποίησης υπηρεσιών που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο λειτουργίας μας προς όφελος του δημότη, θα μας τοποθετήσουν στο χάρτη των ψηφιακών πόλεων και θα δημιουργήσουν τις δομές που χρειάζονται προς την κατεύθυνση της εξυπνοποίησης της πόλης μας».