PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Γιώργος Τσίνας εκπροσώπησε τον Δήμο Περιστερίου στο 12th Future of Cities Conference!


Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Τσίνας, ήταν ομιλητής στο 12th Future of Cities Conference.

Τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του κ. Τσίνα ο Δήμος Περιστερίου έχει περάσει σε μια νέα εποχή αποκτώντας το χαρακτήρα της έξυπνης πόλης.

Με αυτή την προϋπόθεση ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής του Δήμου Περιστερίου εκπροσώπησε την πόλης σε μια ανοικτή συζήτηση για τις Πόλεις του Αύριο, τις έξυπνες ιδέες, τα ευφυή συστηματα και το πετυχημένο μοντέλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου.

Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι μέχρι το 2025 το 65% του παγκόσμιου  πληθυσμού θα ζει σε πόλεις και γι’ αυτό ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας οφείλει να γίνει πάνω στο πλαίσιο της Βιώσιμη Ανάπτυξης.

Έτσι ο κ. Τσίνας εκπροσώπησε τον Δήμο Περιστερίου και ανέδειξε τα μεγάλα ζητήματα για τους κατοίκους της πόλης μας και τις προτεραιότητες και την στοχοθεσία που έχει βάλει η Διοίκηση.

Ο Γιώργος Τσίνας μίλησε με άλλα σημαντικά στελέχη Δήμων και όχι μόνο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και το έργο που γίνεται στην πόλη μας προκειμένου να επιτευχθούν 17 στόχοι του ΟΗΕ, την Αστικοποίηση και πως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τις Γειτονιές μας ανθρώπινες, τις έξυπνες, Βιώσιμες πόλεις και την Κινητικότητα και την ολιστική προσέγγιση στις δράσεις και τον προγραμματισμό μέσα από το Σχέδιο Βιώσιμη Αστικής Κινητικότητας και τον στόχο της “Πόλης των 15 Λεπτών”.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος στην ομιλία του, το Περιστέρι με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη, πρωτοπορεί και διακρίνεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Π. Λύκος: Πεντακάθαρο και λαμπερό το Άλσος Περιστερίου για το τριήμερο (pics)

Peristeri News

Μπαίνουν τα θεμέλια στο νέο μέγαρο πολιτισμού στο Περιστέρι (pic)

Peristeri News

Μετά τη Βασιλόπιτα το Περιστέρι θα φτιάξει και τη μεγαλύτερη λαγάνα!

Peristeri News

Leave a Comment