PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Γιώργος Τρομάρας με τον Κλιντ Ιστγουντ


Ο Γιώργος Τρομάρας θα απασχολήσει τον Κλιντ Ιστγουντ στην επόμενη ταινία του;

Ο Τρομάρας πάει Χόλιγουντ! Ο πρωτοπαλαιστής Ελλάδας και Ευρώπης κλείνει ραντεβού με τον «επιθεωρητή Κάλαχαν».

Αυτή τη φορά ο διάσημος παλαιστής Γιώργος Τρομάρας δεν θα απασχολήσει τη Μέκκα του κινηματογράφου σέρνοντας με τα δόντια του την αμαξοστοιχία ενός τρένου, αλλά καλείται να κάνει κάτι πολύ δυσκολότερο: να πειθαρχήσει στις σκηνοθετικές οδηγίες του Κλιντ Ιστγουντ.

Στο πρόσωπο του ο βοηθός του μεγάλου σκηνοθέτη, που στη βιομηχανία του αμερικάνικου κινηματογράφου αυτή τη στιγμή θεωρείται το πιο καλό χαρτί, ο Mr Τρόφι, βρήκε τον ιδανικό «Αλκιβιάδη».

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιστγουντ έχει στα σκαριά ταινία με θέμα την αρχαία Ελλάδα.

Βέβαια, ο Γιώργος Τρομάρας είναι ατρόμητος, αφού έχει πάρει τον αέρα των κινηματογραφικών πλατό χρόνια τώρα «Μου έγινε πρόταση και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για να πάω για δοκιμαστικό», είπε ο Γιώργος Τρομάρας στην «Espresso».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που του έγινε η πρόταση «Τις ημέρες των Χριστουγέννων πήγαινα σε μαγαζί στην Πλάκα. Εκεί με πλησίασε ο κ. Τρόφι και κάποιοι που τον συνόδευαν σχολίασαν την καταπληκτική ομοιότητα που κατά τη γνώμη τους έχω με τον Αλκιβιάδη τον πολιτικό και στρατιωτικό ηγέτη της Αθήνας του 5ου π.Χ. αιώνα. Μου είπαν λοιπόν ότι αυτό το πρόσωπο θα απασχολήσει τον Κλιντ Ιστγουντ στην επόμενη ταινία του και μου ζήτησαν να συνεργαστούμε», εκμυστηρεύεται.

Αν κοιτάξει προσεκτικά κανείς τον Γιώργο Τρομάρα εκ πρώτης όψεως μπορεί να βρει κάτι κοινό με τον αρχαίο ημών πρόγονο.

Αλλωστε, σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία, ο Αλκιβιάδης είχε αφήσει άναυδους τους Βοιωτούς στις σωματικές ασκήσεις.

«Περιμένω νά πάω για να δοκιμαστώ», λέει ο Γιώργος Τρομάρας και συμπληρώνει: «Πολλά χρόνια μετά το μεγαλείο της άθλησης και γυρίζοντας όλο τον κόσμο, είχα πολλές συμμετοχές σε ταινίες. Ντουμπλάρισα έναν Γερμανό, έπαιξα με την Καρντινάλε, τον Ασναβούρ, στο σίριαλ “Τόλμη και γοητεία” και πολλές φορές τούς έκανα να παραμιλάνε…».

Όπως παραμιλούσαν όταν έβλεπαν στο ρινγκ τον θρύλο της πάλης ή, πιο σωστά, τον «Ηρακλή της δεκαετίας του ’60» όπως τον χαρακτήριζαν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment