PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Γιώργος Λάνθιμος ξεσήκωσε το Φεστιβάλ Βενετίας με τη νέα ταινία του «Poor Things» (vid)


Η ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν κέρδισε την Παρασκευή (01/09) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το πιο παρατεταμένο και ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Σύμφωνα με το Variety, το κοινό χειροκροτούσε για 8 λεπτά, ενώ φώναζε στον Γιώργο Λάνθιμο: «Ιδιοφυία! Σε αγαπάμε! Γιώργο!». Ο ίδιος δεν έμεινε ασυγκίνητος από τη θερμή υποδοχή που του επεφύλασσε το κοινό και χαιρέτησε διά χειραψίας τους θαυμαστές του, ενώ έβγαλε και φωτογραφίες μαζί τους.

Μάλιστα, οι θεατές είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους και τον χειροκροτούσαν πριν καν ξεκινήσει η προβολή της ταινίας, ενώ το Variety σχολιάζει πως εάν είχε δώσει το «παρών» στο Φεστιβάλ και η Έμμα Στόουν, το σίγουρο είναι ότι το χειροκρότημα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Κανένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας δεν βρέθηκε στο Φεστιβάλ εξαιτίας της απεργίας των ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

Βέβαια, η ταινία δεν άρεσε σε όλους εξαιτίας ορισμένων σκληρών σκηνών που περιέχει. Κάποιοι θεατές δε έφυγαν άρον άρον από την αίθουσα κατά τη διάρκεια των επίμαχων σκηνών, θέλοντας να δείξουν την ενόχλησή τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment