PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Γ. Καλπακίδης κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις


Μεγάλες επιτυχίες για τους τενίστες του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου «Γ. Παλάσκας»

Πρωτιά κατέκτησε στο τένις ο Γυμναστικός Όμιλος Περιστερίου (ΓΟΠ) «Γ. Παλάσκας» στο 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 23 – 26 Μαρτίου 2012. Η μεγάλη νίκη ήρθε από τον τενίστα Γιάννη Καλπακίδη, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Α16.
Πολύ καλή ήταν και η παρουσία της Καρβουνά Μαριάννας που έφτασε στους 16, καθώς και της Πάλλη Χριστίνας και Σταματογιαννοπούλου Παναγιώτας που έφτασαν στους 32.
Πριν αυτήν την σημαντική επιτυχία του ΓΟΠ είχαν προηγηθεί οι αξιόλογες επιτυχίες στο 1ο και 2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της Θ΄ Ένωσης.

1ο Ενωσιακό

Συγκεκριμένα, στις 29 – 31 Ιανουαρίου 2012 στο 1ο Ενωσιακό, που πραγματοποιήθηκε στην Πετρούπολη, σημειώθηκε μια μεγάλη νίκη για την αθλήτρια Σταματογιανοπούλου Βασιλική που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Κ12.

Στην ίδια κατηγορία στην τετράδα έφτασε η Καρβουνά Μαριάννα, στην οκτάδα η Πάλλη Χριστίνα και στην δεκαεξάδα η Αγγελοπούλου Χριστίνα και ο Μανουσάκης Δημήτρης. Η Πάλλη Χριστίνα και η Καρβουνά Μαριάννα, που αγωνίστηκαν και στην κατηγορία Κ14, έφτασαν στην οκτάδα και η Μπομπολάκη Ιωάννα στην δεκαεξάδα.

Στην κατηγορία Α16 ο Καλπακίδης Γιάννης έφτασε στην τετράδα και ο Καλπακίδης Σταύρος στην δεκαεξάδα. Η Σταματογιαννοπούλου Παναγιώτα μπήκε στην δεκαεξάδα.
Στην κατηγορία Α-Κ18 ο Καλπακίδης Γιάννης έφτασε στην οκτάδα, ο Ντογαντζής Ευγένιος στην δεκαεξάδα και η Σταματογιαννοπούλου Παναγιώτα στην οκτάδα.

2ο Ενωσιακό

Στο 2ο Ενωσιακό στο Χαϊδάρι στις 17 – 18 Μαρτίου 2012 οι τενίστες του ΓΟΠ είχαν επιτυχίες, στα δεκάρια ο Φίλιππος Ζαχιώτης έφτασε στην τετράδα.
Στην κατηγορία Κ18 η Σταματογιαννοπούλου Παναγιώτα κέρδισε την 3η Θέση και στα Α18 ο Ντογαντζής Ευγένιος μπήκε στην τετράδα.

Στην κατηγορία Κ12 η Πάλλη Χριστίνα πήρε τη 2η θέση, η Καρβουνά Μαριάννα έφτασε στην οκτάδα και η Αγγελοπούλου Χριστίνα στην δεκαεξάδα. Στα Α-Κ 16 την 1η θέση κατέκτησε ο Καλπακίδης Γιάννης, ενώ ο Καλπακίδης Σταύρος έφτασε στην δεκαεξάδα.
Η Πρόεδρος του ΓΟΠ Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν και ευχαριστούν γι’ αυτές τις διακρίσεις τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Κώστα Σορφανέ και Θοδωρή Σταθόπουλο, τους αθλητές και τους γονείς τους που με τη στήριξή τους συμβάλλουν σ’ αυτές τις επιτυχίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment