PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο δράστης της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη


Την φωτογραφία του 58χρονου που ομολόγησε την δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Καθημερινή.

Πρόκειται για την εικόνα που έπιασε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα στην Ομόνοια όπου μετά το έγκλημα ο δράστης προσπάθησε να πουλήσει το κινητό.

Η κυνική ομολογία του 58χρονου

Μόλις για λίγα ευρώ ο 58χρονος Έλληνας τοξικομανής σκότωσε με απίστευτη αγριότητα την άτυχη Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β’ Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο ίδιος σκότωσε την άτυχη κοπέλα γιατί αντιστάθηκε…

Ο 58χρονος ανέφερε με κυνικότητα στους αστυνομικούς: «Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω. Φοβήθηκα μην με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά».

Συνέχισε λέγοντας πως πούλησε το κινητό της Δώρας για 20 ευρώ και ότι η τσάντα της μέσα δεν είχε τίποτα άλλο πέρα από πέντε ευρώ.

Οι αστυνομικοί πλέον ελέγχουν το ενδεχόμενο ο 58χρονος να είναι δράστης και άλλων ληστειών μέσα σε νεκροταφεία της Αθήνας, ενώ θα κληθεί να καταθέσει και ο ιερέας του Β’ νεκροταφείου.

Παράλληλα, σημειώνεται πως οι αρχές ταυτοποίησαν το DNA του δράστη ύστερα από ίχνη που άφησε σε μια χαρτοπετσέτα και σε αποτσίγαρα που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ το ίδιο γενετικό υλικό είχε βρεθεί και στον τοίχο του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών.

Υπογραμμίζεται πως ο 58χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για κλοπές και ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment